CSALÁDOK

Megható, mit mutatott a karanténba zárt nagypapájának az unoka

Ha a héten csak egy megindító történetet szeretne elolvasni, akkor mindenképp ez legyen az!

A nagy közösségi oldalakon futótűzként terjednek megható fotók arról, ahogy egy fiatal amerikai lány csak az ablaküvegen keresztül tudta elmondani a karanténba zárt nagypapájának, hogy eljegyezték.

Az Észak-Karolina államban élő Carly Boyd kezét még a hétvégén kérte meg a barátja. A 22 éves lány mindenképp személyesen akarta elmondani a nagypapájának az örömhírt, de az új kínai koronavírus-járvány miatt kijárási és látogatási tilalmat rendeltek el abban az idősek otthonába, ahol a nagyszülője él. Ezért Boyd úgy döntött, hogy nagypapája szobájának az ablakán keresztül ad neki tájékoztatást a történtekről.

„Mindenképp személyesen akartam elmondani neki, hogy eljegyeztek, mert sajnos súlyos demenciában szenved és nem használhat saját telefont az idősek otthonában. Az intézmény személyzete nem engedett be az épületbe, de azt mondták, hogy a papa kertre néző ablakán keresztül beszélhetek vele. Természetesen éltem a lehetőséggel. Meg akartam mutatni neki a jegygyűrűmet.” – fogalmazott Boyd az amerikai sajtónak.

Carly Boyd jegygyűrűje (facebook)

A karanténba zárt nagypapa és unokája találkozójáról az idősek otthona egyik alkalmazottja több megható képet is készített az épületen belülről. A szívszorító fotókat feltöltötték az intézmény hivatalos Facebook-oldalára, ahonnét aztán futótűzként terjedtek szét a nagy közösségi oldalakon.

„A találkozó hihetetlenül különleges volt számomra. Nagyon érzelmes pillanat volt, de nagyon szomorú is egyben. Egyszer teljesen véletlenül odatettem a kezem az ablakára, ő pedig a másik oldalon ugyanúgy odatette a kezét, mintha csak meg akarna érinteni engem. Ettől persze elsírtam magam, és csak annyit tudtam mondani neki: nagyon szeretem. Azt válaszolta, hogy ő is szeret engem. Ebben a pillanatban még jobban sírni kezdtem.”

- mesélte a megható találkozó történetét a sajtónak Carly Boyd, aki nagyon bízik abban, hogy a jövő nyárra tervezett esküvőjének időpontjára már helyre áll a rend Amerikában, és nagypapája ott lehet a szertartáson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?