CSALÁDOK

Durva, hogy bukott le a hűtlen férfi, aki pofátlanul megcsalta a párját

Ennél pitiánerebb módon lebukni valószínűleg nem lehet a szerelmünk előtt.

Egy amerikai televíziós sportriporter, Jane Slater onnan tudta meg, hogy párja megcsalja őt, hogy az összeszinkronizált okosóráiknak az kalóriaszámlálója szerint a férfi hajlani négy órakor kiugróan nagy aktivitású testmozgást végzett – írja a Mirror.

(Nane Slater, Twitter)

A férfi vesztét épp az okozta, hogy a párjával összehangolták a Fitbit típusú okosóráikat, hogy lássák ki mennyi kalóriát éget el egy nap alatt. Ezzel szerették volna motiválni egymást, csakhogy a férfi egy üzleti útja alkalmával elfelejtette kitörölni a hajnali aktivitásának (értsd: vad szexkalandjának) az adatait a készülékből. Később aztán sehogy sem tudta megmagyarázni párjának, hogy milyen testmozgást végzett szombat hajnali négykor.

A szőke tévés a Twitter-oldalán osztotta meg követőivel a szokatlan lebukás történetét. A bejegyzés alatt egy kisebb komment-cunami alakult ki, és többen jelezték, hogy nem egyedi esetről van szó. Jane egyik rajongója például arról számolt be, hogy a volt férje az anyósától kapott egy hasonló okosórát. A műszer az ő esetében „futás” közben jelzett a normálistól jócskán eltérő értékeket – ami, mint később kiderült egy félrelépés volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?