ÉLETMÓDI

A szakértők szerint egy meglepő jel mutatja, ha megromlott a házasság

Egy kutatás fellebbentette a fátylat valamiről, amire nem gondolnál.

 

Manapság teljesen természetes, ha valaki megmutatja élményeit, boldogságát vagy éppen az élete eseményeit valamelyik közösségi oldalon. Az is gyakori, hogy a párok közös képeket tesznek közzé, esetleg egymás falára írnak kedves üzeneteket.

instagram

 

Csakhogy egy friss tanulmány szerint ez egyáltalán nem mindig jelent jót. A szakérők ugyanis arra a következtetésre jutottak, hogy amikor valaki túlságosan gyakran és intenzíven mutatja ki a közösségi oldalon boldogságát és szerelmét, akkor a kapcsolat sötét oldalát igyekszik akár öntudatlanul is palástolni.

A kutatók szerint akkor, amikor valaki nagyon gyakran oszt meg párjával közös képeket vagy kedves momentumokat, akkor általában bizonytalan a kapcsolatát illetően, nincs meggyőződve párja érzéseiről és aggódik a lelke mélyén.

A felmérésben több, mint 100 párt vizsgáltak 2 héten át, és megállapították, hogy azokon a napokon, amikor valamelyik pár tagja bizonytalanabbnak vagy borúlátóbbnak érezte magát, egyértelműen aktívabb és látványosan derűsebb posztokat raktak ki közösségi oldalukra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?