1 hónapja

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

A 2022-es horoszkóp általában csupa pozitív dolgot jósol a pénzügyekkel kapcsolatban; ám van három csillagjegy, akiknek meg kell húzniuk a nadrágszíjat ősz elején...

Az idei évben különleges energiák hatnak ránk, és ezt érezhettük a pénzügyek területén is: a legtöbb csillagjegy számára 2022 eddig a biztonság, alapozás éve volt, amikor mindig volt több-kevesebb bevétel. Bár adódhatnak kisebb döccenők, az év hátralévő részére is igaz lesz a gyarapodás: azonban július 28-án a Jupiter hátrálni kezdett a Kos jegyében, ami meggondolatlanságra hajlamosíthat bennünket. Ez a bolygóállás ugyanis arra késztet minket, hogy nézzünk a lelkünk legmélyére, fedezzük fel, hogyan használhatjuk az örömet a saját javunkra; ám fontos arra figyelni, hogy ne csak hajszoljuk az örömöt, hanem meg is éljük. Hiszen az élvezetek halmozása során elszalasztunk lehetőségeket, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor hajlamosak lehetünk meggondolatlanul kezelni a pénzügyeinket, ami vissza is üthet. Három csillagjegyre ez különösen igaz; nem árt, ha szeptemberben visszafogják magukat egy kicsit, és spórolásba kezdenek.

Fotó: Shutterstock


Kos

Mostanában úgy érzi, mintha elhagyta volna a szerencséje; de ez csak átmeneti állapot, vissza fog térni. Nem árt ugyanakkor, ha egy kicsit háttérbe lép, és teret enged másoknak is. Hamarosan nagy szakmai sikerekre számíthat, amiknek kedvező pénzügyi vonzatai is lehetnek – de októbertől számítania kell olyan, nagyobb kiadásokra, amik miatt kimerülhetnek a tartalékai. Ezért érdemes minél előbb elkezdeni a spórolást, hogy legyen mihez nyúlni a nehezebb időkben. 

Nyilas

Máskor is igaz a nyughatatlan Nyilasra, hogy a meggondolatlan, vakmerő természete miatt hajlamos bajba kerülni – de most különösen vigyáznia kell arra, hogy megfontolt legyen! Ha meg tudja őrizni a higgadtságát, akkor nem éri anyagi krízis; de érdemes minél több tartalékot félretennie, mert december elején kisebb elakadásokra számíthat.

Vízöntő

Nem a gondolkodás, hanem a tettek ideje jött el: hiába a magasztos ötletek, ha nem valósul meg belőlük semmi. Érdemes azonban alaposan megtervezni a lépéseit, legyen szó akár kicsi, akár nagy álomról, mert elveszíthet egy nagyobb összeget, ha nincs észnél: egy ismerős vagy barát nagy összeget csalhat ki a zsebéből. Ahhoz, hogy valóra válthassa az álmait, rengeteg pénzt kell félretennie.


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!