ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

4 hónapja

Szupererő horoszkóp: ez a legtutibb tulajdonságod csillagjegyed szerint

Minden csillagjegy rendelkezik egy különleges tulajdonsággal, ami egész életében erőt ad neki. Neked mi a szupererőd?

Szerző Sors Edina

Szupererő pedig létezik! Bár most nem varázserőre kell gondolni, hanem olyan fantasztikus tulajdonságokra, melyek az egyes csillagjegyeket segítik az életben. Neked milyen erőd van? 

Superhero,Woman.,Young,And,Beautiful,Blonde,In,Image,Of,Superheroine
Fotó: Shutterstock

Kos - Erő, kitartás

Legnagyobb képességed, ami előre visz, az az erő, amit kitartással spékelsz meg. Elhatározod, amit szeretnél, és tűzön-vízen átviszed azt. Semmi és senki nem tart vissza. Megvalósítod. 

Bika - Megbecsülés

Bár tárgyimádó vagy, de nem csak a luxuscikkeidre, hanem a saját magad és mások megbecsülése értékelése is nagy erényed. Hálás tudsz lenni azért, amid van, vagy amit elértél. Nagyon jó tulajdonságod ez.

Ikrek - Kíváncsiság

Minden érdekel. Mindennek utána is nézel. Kutatsz, informálódsz. Ezt a szupererőt ki is használod. Jól kommunikálsz és a benned lévő megszerzett tudást kamatoztatod. 

Rák - Gondoskodás

Számodra a család a legfontosabb, a szeretteidről való gondoskodás. Ebben rejlik a legnagyobb erőd, így teremtesz csodálatos otthont, ahol a legnagyobb szeretet vár a rokonaidra, és barátaidra is. 

Oroszlán - Királyi kiállás

Magabiztosságod számodra teljesen természetes. Ezzel tanítasz másokat, hogy merjenek ők is kiállni magukért. Bármibe kezdesz az életben, abban helytállsz, nem is akárhogyan. Jó példája lehetsz így másoknak ebben. 

Szűz - Rend

Te képviseled a rendet. Ezt magad körül és magadban is megteremted. Ez is az életcélod. Alázattal végzed ezt a missziód, ahogy mondani szokás: rend a lelke mindennek. Ez a te elhivatottságod és egyben ebben rejlik az erőd.

Mérleg - Harmónia

Folyton azon vagy, hogy béke, nyugalom, harmónia vegyen körül. Bár a fókuszod másokon van, és a szeretteidnek igyekszel elsősorban segíteni a harmónia megteremtésében, de nem feledkezel meg magadról sem. Legfontosabb számodra, hogy mindenki boldog és kiegyensúlyozott legyen, ami nagyon jó tulajdonság. 

Skorpió - Önmagad megtapasztalása

Bele mersz menni saját magad mélységeibe és magasságaiba. Nem egyszerű szembenézni a benned lévő sötétséggel és világossággal. Végletes vagy, de ez a tapasztalat visz előre. Ezzel tudsz másoknak is segíteni, hiszen ezzel a fokú önismerettel jó példája lehetsz annak, hogy más is merjen önmagával szembenézni. 

Nyilas - Kalandvágy

Kalandvágyó és lelkes vagy. Nagyon optimista és nyitott. Vonzod ezzel az embereket, és megmutatod, hogy másképp is lehet élni. Ez a nagy erényed. Persze közben te magad is élvezed az életet.

Bak - Nem ismersz lehetetlent

Számodra a célok a legfontosabb dolgok az életben. Ehhez hihetetlen kitartásod van, nem ismersz lehetetlent. Ez az, ami elvisz oda, ahová vágysz az életben. Másokat is képes vagy a sikerig kísérni. Ez a te szupererőd.

Vízöntő - Szabadság 

Legfőképpen saját belső korlátaidat vagy képes legyőzni, ez által szabadon élni. Folyamatosan megújulsz, és mindenben megkeresed a szabadságot. Kapcsolatokban, munkában, hivatásban. Jó a közeledben lenni, valahogy mindenki levegőhöz jut melletted, és ismeretlen nézőpontokat vagy képes másoknak megmutatni. Folyamatosan fejlődsz.

Halak - Megbízhatóság

Nagyon megbízható vagy, de te magad is bízol másokban. Úszkálsz ezekben az energiákban. Ezt mások felé is közvetíted, szívesen bízzák magukat rád, és hisznek benned, követnek. Jó dolgokat csinálsz, így jó példája is vagy másoknak. Nagy erő rejlik ebben, ráadásul felelősséggel teszed. Tudatosságod nagyon fontos az életben. Így nem sodródsz bele olyan dolgokba, ami ezt a megbízhatóságot kikezdheti. 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!