ÉLETMÓDI

Szerző B. Virág

4 hónapja

Úristen, ebből mi lesz: Ehhez a 3 csillagjegyhez visszatér az exe

Az asztrológiai előrejelzések szerint nyár végére változások jönnek a szerelemben. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy visszatér az ex. Ez a három jegy legalábbis erre számíthat.

Szerző B. Virág

Az asztrológusok szerint az idei év sok területen hozhat hatalmas változásokat. Ez alól sem a munkánk, sem az anyagi helyzetünk, sem pedig a szerelmi életünk nem kivétel. De vajon ezekbe a változásokba az is belefér, hogy nem egy teljesen új kapcsolatba lépünk át, hanem egyszerűen visszatér az expasi az életünkbe? A következő három csillagjegy esetében könnyen lehet, hogy a szereli átrendeződés inkább egyfajta visszarendeződés lesz, hiszen olyasvalaki tér vissza az életükbe, akivel egy ideje már megszűnt a kapcsolat. Azt viszont mindenképp érdemes tudni, hogy a felmelegített kapcsolat sokszor nagy kihívást jelent. Vajon felkészültél mindarra, ami az új esélyjel együtt jár, ha a következő három csillagjegy valamelyikéhez tartozol?

 

Bika: fellángol a nosztalgia, visszatér az ex

Bár az Uránusz idén a függetlenségedet erősíti, arra is elszántad magad, hogy 2022-ben végre sikeres legyen a szerelmi életed. Amikor találkozol az egykori szerelmeddel, könnyen megtörténhet, hogy fellángol köztetek a nosztalgia, és egyszer csak visszatér az expasi az életedbe. Az idei nyár energiái viszont arra is figyelmeztetnek, hogy számolj el háromig, mielőtt beleugranál a régi-új kapcsolatba. Gondold át alaposan, hogy tényleg érdemel-e az egész egy újabb esélyt, vagy eleve kudarcra van ítélve! Csak akkor vállald fel az ezzel együtt járó nehézségeket, ha úgy érzed, tényleg megéri!

Fotó: Shutterstock

 

Skorpió: kész megbocsájtani, újabb esélyt ad

Az idei év már eddig is több hullámhegyet és hullámvölgyet tartogatott a Skorpió jegy szülöttei számára, de még nincs vége a megpróbáltatásoknak. A nyár hátralevő része sem lesz teljesen sima menet, de most már sokkal több az esélyed a boldogságra. Lehet, hogy az épp úgy fog megtörténni, hogy visszatér az expasi? Nincs kizárva! Mindenesetre, ami téged illet, készen állsz rá, hogy megbocsáss, és új esélyt adj a régi szerelemnek. Persze azért járj nyitott szemmel, és gondold át, mire van szükség ahhoz, hogy működjön az újramelegített kapcsolat!

 

Halak: egyensúlyt és harmóniát hoz a békülés

A Halak jegyűek egyik legfőbb jellemzője az egyensúlyra és a harmóniára való törekvés. A Neptunusz és a Jupiter állásának köszönhetően végre rengeteg alkalmad lesz rá, hogy megteremtsd ezt a vágyott harmóniát, megmutasd a nagylelkűségedet, és ott is békét teremts, ahol mások már feladták volna a próbálkozást. Ha visszatér az expasi az életedbe, akkor is komoly esélyed van rá, hogy a réginél harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolatot alakíts ki vele. Épp ezért valószínű, hogy érdemes neki még egy esélyt adnod. Az év végi időszak különösen alkalmas a régi szerelmek újrakezdésére, az ilyenkor köttetett kapcsolatok esetében extra esély van a sikerre.

 

Szerző B. Virág

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!