Létrehozva: 2022.03.27.
Módosítva: 2022.03.27.

Melyik kulcsot választanád? Elárulja, ki is vagy valójában

Ez a képes pszichológiai teszt segít, hogy jobban megismerd önmagadat, hiszen a rejtett személyiségvonásaidat tárja fel.

Bármennyire is tisztában vagyunk a vágyainkkal, és azzal, hogy mit szeretnénk az élettől, adódhatnak olyan helyzetek, amikor meglepő dolgokat fedezünk fel magunkról. Ez nem véletlenül van így; a tudatalatti mélyén rengeteg olyan személyiségvonás lapul, melyek a hétköznapokban nem mindig tudnak a felszínre törni. Ezzel az egyszerű teszttel azonban kiderítheted, ki is vagy valójában, hiszen a választásainkban benne vagyunk szívünkkel-lelkünkkel. Nézz rá a képre, és egy másodpercen belül válassz egy képet; majd görgess le az értékeléshez, hogy megtudd, ki is vagy valójában.

Fotó: Shutterstock

1. Egyenes és határozott vagy

Nem szeretsz nagy feneket keríteni a dolgoknak, az egyszerűség híve vagy mind a kommunikációban, mind a tervezésben. Ha valamiről döntöttél, azt meg is csinálod, nem szereted halogatni a feladatokat, és a kerülő utakban sem hiszel. Bármilyen kemény is legyen egy munka, teljesen beleállsz, és nem nyugszol, míg tökéletesen meg nem csináltad. Emiatt hajlamos vagy a maximalizmusra, amiből érdemes egy kicsit visszavenni, hiszen a tökéletesre törekvés közben könnyen megfeledkezhetsz arról, hogy az életet élvezni is lehet. Magánéletedben sem szereted a kerülőutakat, nyíltan megmondod, ha valami böki a csőrödet, és ki nem állhatod a játszmákat.

2. Érzékeny és csendes vagy

Szereted a finom eleganciát és a harmóniát, vonzanak a minőségi, szép dolgok. A kommunikációval hadilábon állsz, szeretsz meghúzódni a háttérben, és néha rosszkor, rosszul szólalsz meg. De a leginkább akkor érzed jól magad, ha nem kell beszélgetned idegenekkel, csak azokkal, akik hozzád igazán közel állnak. Munkádban szereted a részleteket minél alaposabban kidolgozni, és addig nem állsz fel egy feladat elől, míg nem csupán hasznos, de értékes is lesz, amivel foglalkozol. Emiatt hajlamos vagy néha határidőkből kicsúszni, és nem véletlen, hogy a kollégáid noszogatni szoktak, hogy siess. Párkapcsolatodban, magánéletedben hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, sokszor olyasmitől is félsz, amit valójában csak te képzelsz bele egy helyzetbe. Ugyanakkor a minőség fontos számodra az érzelmi életedben is, egyszerűen nem érzed jól magad, ha a másikat nyomasztja valami, vagy netán megbánotottad, és addig nem nyugszol, míg a szeretteid nem tudod valahogy felvidítani, boldoggá tenni.

3. Komoly és szívós vagy

Őrzöd és szereted a hagyományokat, számodra fontos az egyenesség és a tartás, és erkölcsi kérdésekben nem ismersz alkut, kiskaput. Mindig állod a szavad, de csak olyasmire teszel ígéretet, amit be is tudsz tartani. Vonzanak a rusztikus holmik: ezek lehetnek régi bútorok, könyvek, házak. Alaposan, pontosan dolgozol, ha belefogsz valamibe, és távol áll tőled a törtetés, az előrejutás a ranglétrán nem az egyetlen célod. Az emberek imádnak a közeledben lenni, mert mindig kész vagy tanácsot adni nekik, ha kérnek, és biztonságban érzik magukat melletted. Párkapcsolatban, barátságban csak azok jöhetnek szóba, akiknek a tiéddel egyezik az értékrendje.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

magyarnemzet.hu

Moszkvai terror: csattanós üzenetet küldött az orosz külügyi szóvivő

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!