Érettségi 2020: Itt az újabb ingyenes segítség

Professzionális online segítséget kapnak a vizsgáikra készülő diákok, melynek segítségével még javíthatnak is jelenlegi átlagukon. Érdemes kihasználni a lehetőséget, pláne így, hogy nem kell érte fizetni!

A Digitanár egy új, könnyen kezelhető, ingyenes felhasználást kínáló, online oktatási alkalmazás, a Magyar Kultúra Kiadó fejlesztéséből, amely komplex, friss megoldást ad az online tanításhoz, tanuláshoz.

Kép forrása: Digitanár

Ez egy teljes mértékben magyar fejlesztésű, ingyenes oktatási platform, mely a Magyar Kultúra Kiadó oktatási területen szerzett sokéves tapasztalatából született. A Digitanár egyedülálló segítség mindazoknak, akik online oktatást kívánnak szervezni tanulóik vagy munkatársaik részére, legyen szó közoktatásról, érettségire való felkészítésről, interaktív kurzusokról, céges képzésekről, továbbképzésekről vagy magánórákról.

Kép forrása: Digitanár

A Digitanár alkalmazással és folyamatosan rendelkezésre álló, ingyenes alapcsomagjával minden nehézség nélkül, csupán egyetlen felület használatával készíthetünk tananyagokat, adhatunk fel leckét vagy szervezhetünk tudáspróbákat. Ez a tanárok és diákok számára is pofonegyszerűen kezelhető alkalmazás – tartalmi felépítésében – tökéletesen követi a magyar oktatási rendszer struktúráját.

Grafika: Digitanár Mostantól nincs szükség több, különféle, párhuzamosan használt platformra és osztott figyelemre: a oldalon minden feltöltött tartalom egyben elérhető.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!