Nostradamus előre megjósolta a koronavírust!

Megdöbbentő, de előre látta, mit hoz az idei év.

A koronavírus ma már hivatalosan is világjárvány, országunkban pedig a vészhelyzet kihirdetése után újabb és újabb rendeletek születnek a megfékezésére. A mára már egyre több áldozatot követelő vírusról néhány hónappal ezelőtt még rossz álmunkban sem gondoltunk volna, akadt azonban valaki, aki előre látta, hogy be fog következni. És persze ki más lett volna ő, mint Nostradamus.

Profimedia

A híres jós 2020-ra „nagy pestist” jósolt feljegyzéseiben. És nem is tévedett, legalábbis ami a hatást és az eseményeket illeti, még ha nem is éppen pestis az, ami terjed, hanem egy új, eddig ismeretlen fertőzés, aminek nevét persze korábban még ő sem tudhatta.

Ezen felül az idei évre még globális gazdasági válságot és összeomlást is jósolt, ami szintén fenyegető és egyre valóságosabb, ha végiggondoljuk, a járvány, a megbetegedések, a vesztegzárak és az országok megbénulása milyen hatással van, illetve lesz a gazdaság alakulására.

Shutterstock

A jós szerint az idei év valódi fordulópont, mely felnyitja az emberiség szemét. És valóban. Egy ilyen helyzet igazi változás, mindenben alkalmazkodnunk kell az újonnan kialakult helyzethez, és bizonyára sokan lesznek, akik más szemmel látják ezután a világot.

2020 Nostradamus szerint tűzvészeket, nagy viharokat is tartogat, sőt akár háború kitörésével is fenyeget, így igazán sötétre festi az idei évet. Biztató hír, hogy bár rengeteg jóslata bevált, azért messze nem vált valóra minden, amit ígért. Talán elég is lesz erre az évre mindaz, amit borúlátó próféciái közül már eddig megtapasztalhattunk az elmúlt hetekben...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!