tóth gabi
Fantasztikusan egyszerű, és gyorsan elkészíthető ez az isteni káposztapite. Ha egyszer kipróbálod, garantáltan imádni fogja a család.
Te se hagyd ki ezt a káposztapite receptet. Készítsd el akár vacsorára!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. A fejes káposztát mosd meg, majd vágd ketté. Vágd ki a közepét belőle. Majd negyedeld el, és vékony csíkokra szeleteld fel.
2. Helyezd a káposzta csíkokat egy tálba és tegyél rá három tojást. Sózd, borsózd! Majd keverd össze.
3. Szórj rá egy csésze lisztet, keverd tovább!
4. Egy serpenyőbe rakj egy kis olajat, melegítsd meg, majd a káposzta masszát, mint egy palacsintát helyezd bele. Egyengesd el.
5. Fogj egy másik tepsit, ugyanakkora méretűt, azzal takard le, és 3 perc után fordítsd meg. Süsd tovább, és nézd meg, hogy a káposzta csíkok megbarnultak-e. Az összes káposztát megsütöd, és kész is az ízletes pite!
Jó étvágyat!