Megrázó jövő: Ez vár ránk 2020-ban a híres vak jósnő szerint

A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése. Lássuk, hogy a 2020-as évre milyen próféciát hagyott ránk.

Baba Vanga szerte a világon ismert jósnő, aki Nostradamushoz hasonlóan félelmetes pontossággal előre jelezte a világban bekövetkező legfőbb történéseket.

Ijesztő, de látomásai az idők során sorra beigazolódtak. Egyes források szerint megmondta, hogy 2001 szeptemberében hatalmas terrortámadás sújtja az Egyesült Államokat, valamint a britek az EU-ból való kilépését, a Brexitet is előre látta. A bolgár próféta ígéretei közül eddig sok beigazolódott. 1989-ben például utalt arra, hogy néhány éven belül Amerikát terrortámadás éri, s ezzel kapcsolatban „két acélmadár” ütközik – ez be is következett 2001 szeptemberében.

Emellett a Kursk nevezetű orosz tengeralattjáró elsüllyedését is megjövendölte a van jósnő. Mondhatni félelmetes, hogy víziói sok esetben egyáltalán nem állnak messze a valóságtól, ugyanakkor éppen ezért rendkívül kíváncsivá is tesz bennünket, hogy vajon 2020-ra mit ígért, lássuk tehát:

1. Változás Amerika és Oroszország élén

A már halott jövőlátó egyik legfurcsább és leghihetetlenebb jóslata szerint 2020-ban életét veszti a két világhatalom, Amerika és Oroszország vezetője. Baba Vanga szerint Donald Trump egy ritka betegség miatt távozik az élők sorából, míg Putyin árulás következtében veszti életét. Nos, ez az állítólagos jóslat – amit azért egyáltalán nem kell készpénznek venni.

2. Hatalmas cunami

A bolgár látnok egy, a 2004-es thaiföldihez hasonló cunamit jövendölt Ázsiában. Ahogy ígérte: „a part eltűnik és minden víz alá kerül” – áll a jövendölésben.

3. Odafentről érkező tragédia

Baba Vanga úgy érezte halála előtt, hogy 2020-ban tényleg becsapódik majd egy meteor a Földbe, ami Oroszország területét rombolja le leginkább.

4. Támadás biológiai fegyverrel

Röszke, 2015. augusztus 25. MTI Fotó: Ujvári Sándor (illusztráció)

A jós szerint 2020-ban Európát továbbra is fenyegeti majd a bevándorlási veszély, sőt, minden eddiginél durvább lehet a migránsáradat. Baba Vanga azt mondta, a kontinens egészét megrázza majd egy ehhez kapcsolódó támadás, melyben egy biológiai fegyver kifejlesztésének következtében óriási lesz az áldozatok száma.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!