tóth gabi
Ma már szinte minden boltban hozzájuthatsz a pirított hagymához, de fillérekből elkészítheted otthon is. Mutatjuk, mitől lesz igazán ropogós!
Nem kell gyorséttermekben keresned többé a hagymakarikát! Készítsd el otthon ízletesen, ropogósan, frissen! Mutatjuk a tuti receptet.
Hagymakarika
Hozzávalók:
Így készítsd el:
2. A hagymakarikákat szedd szét és egyenként „panírozd ” be, először a sima masszába, majd a zsemlemorzsába.
3. Forró olajban süsd ki a bepanírozott karikákat. Forgasd őket addig, amíg mindkét oldaluk szépen megsül és ropogós lesz.
4. Szedd ki egy szalvétával leterített tányérra, majd sózd meg, ízlés szerint.
5. Salátával, pikáns paradicsomszósszal tálalhatod.
Jó étvágyat!