Létrehozva: 2019.11.04.

Sokkot kapott a feleség, amikor megtudta férje titkát

Egy elkeseredett nő kért segítséget a neten.

Egy elkeseredett és kétségbeesett feleség kérte az internetezők tanácsát egy fórumon, melyen kapott szegény hideget és meleget, de egyértelmű választ persze szinte alig. Pedig története tényleg felkavaró.

A 41 éves nő szűk éve él együtt párjával, akivel erős kötelék és mély érzelmek fűzik össze, és akitől állítása szerint minden olyan érzelmi biztonságot, kedvességet és odafigyelést megkap, melyről már nem is mert álmodni. Egyetlen komoly probléma aggasztotta őt az elmúlt hónapokban, mely nem hagyta nyugodni. Méghozzá az, hogy a kezdeti lángoló szenvedély látványosan alábbhagyott meglehetősen gyorsan. Méghozzá nem az ő részéről, hanem párja felől.

Ő maga már alig mer kezdeményezni, annyira megviseli a finoman jelzett, vagy alig burkolt elutasítás. Kiszolgáltatottnak érzi magát, amiért csakis akkor valósulnak meg az együttlétek, amikor szerelme éppen hangulatba kerül, saját igényei és vágyai pedig szinte figyelmen kívül kerültek.

Nem elhanyagolható kérdés persze, hogy párja sok problémával küzd, melyek valóban megviselik. És állítása szerint biztosan tudja, hogy nincsen a képben másik nő, nincsen hazugság és a valóság elferdítése sem.

El is könyvelte a helyzetet egy szerencsétlen, átmeneti állapotnak, melyet legjobb tudása szerint megpróbál kiböjtölni. Mint mondja, nem tud sajnos álarcot ölteni, alig tudja leplezni olykor a csalódottságát esténként, de mégis igyekszik felülkerekedni ezen, és szem előtt tartani a valódi értékeket, melyet összekötik kettőjüket. És a meggyőződést, mely szerint partnere nem lenne vele, ha nem tekintene rá vonzó nőként.

Csakhogy a nem elhanyagolható problémára váratlanul egy láthatatlan felkiáltójel került. Egy beszélgetés során ugyanis kiderült, hogy párja egy korábbi kapcsolatában annyira dominált a szexualitás, hogy szinte már a valódi értékek rovására ment. És ez az, ami szíven ütötte az egyébként is erősen megviselt nőt. Mint meséli, hiába tudja, hogy az eset már tizenakárhány évvel ezelőtt történt, és hiába állítja magáról, hogy valóban nyoma sincs benne féltékenységnek, mégis szíven ütötte a felismerés, hogy párja másvalakivel egészen másképpen viselkedett. Miközben neki szinte reménykednie kell abban, hogy a hét valamely napján talán mégis sor kerül egy szenvedélyes éjszakára.

Szakítani nem szeretne. Úgy érzi, hogy a beszélgetés a helyzetről csak tovább ront mindenen, hiszen senki sem tud külső nyomásra és elvárásra teljesíteni. Mégis felőrli ez az állapot, és már-már kételkedik saját vonzerejében és nőiségében.

Akad, aki azt tanácsolja, hogy forduljanak szakemberhez. Mások szerint meneküljön minél hamarabb, mielőtt úgy érzi majd, hogy elhervad. És vannak, akik kitartásra és türelemre buzdítják, na és persze megértésre.

Hogy merre van az igazság és melyik utat érdemes követnie, azt persze talán még ő maga sem tudja, nemhogy valaki, aki kívülállóként ítéli meg a helyzetet. De az biztos, hogy szinte minden kommentelő csak arra biztatja, elsősorban saját lelkének és önbecsülésének erejét igyekezzen megtartani. Más kérdés, hogy persze könnyű ezt kívülről tanácsolni...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!