Létrehozva: 2019.04.29.

Nagy, májusi, szerelmi horoszkóp - most kiderül, boldogság vár-e rád

Rád talál a szerelem? Boldog leszel a pároddal? Most fény derül rá.

Kos

Ha kapcsolatban élsz, akkor végre elkezdenek jobb irányt venni a dolgok. Figyelj viszont, mert ehhez neked is aktívan tenned kell! Legyél kicsit figyelmesebb és megértőbb, a párod meghálálja majd. Ha még keresed az Igazit, akkor legjobb, ha kiélvezed a bókokat és kedveskedéseket. Ezek feltöltenek majd és önbizalmat adnak, mire megérkezik az, akit igazán keresel.

Bika

Kisebb viták és konfliktusok is kialakulhatnak pároddal, de szerencsére nem kell aggódnod, semmi komoly veszély nem fenyeget. Nincs okod aggódni a kapcsolatodért. Érdemes viszont a kicsit több időt töltenetek kettesben, hogy az intimitásnak teret adjatok. Ha még várod a Nagy Õ-t, akkor a hónap közepe környékén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele. Járj nyitott szemmel, hidd el, most igazán érdemes!

Ikrek

Néha el fogsz bizonytalanodni abban, jó úton jársz-e, tényeg a megfelelő ember mellett vagy-e. A csillagok segíteni fognak abban, hogy megfelelő döntést hozz, méghozzá olyan irányban, ami valóban boldoggá tesz hosszú távon. Ha még keresed a szerelmet, akkor ezekben a hetekben könnyen rájöhetsz, hogy talán már sokkal régebb óta a közeledben van, mint ahogyan gondoltad volna. Talán épp egy régebbi barátság hoz váratlan fordulatot…

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!


Rák

Nagyon vártad már a szép időt, a tavasz legcsodásabb hónapját. Most boldogan lubickolsz benne. Alig várod, hogy minél több időt a szabadban tölthess pároddal romantikában, nyugalomban és meghittségben. Segíts kettőtöknek megteremteni azokat az alkalmakat, amikor igenis elvonulhattok kicsit a mindennapok mókuskerekéből. Ha még nem találtad meg a párod, akkor ebben a hónapban érdemes minél több meghívást elfogadnod és minél több programra ellátogatnod. Könnyen lehet, hogy egy új barátkozás lassacskán, de mélyen fog beérni szerelemmé.

Oroszlán

Feszült most a hangulat közted és párod között. Mintha megingott volna a bizalom, megrepedt volna a burok, amiben voltatok. Sokszor ugrotok egymásnak apróságokon. Vajon tényleg megéri vitázni ilyesmiken? Jobb lenne inkább elszámolni néha tízig, és értékelned, hogy valójában mennyire szereted őt. Próbáld meg a legjobbat kihozni magadból ezekben a hetekben, és vedd észre azokat a gesztusokat is, melyekkel párod jár a kedvedben. Hamarosan minden visszaáll a várt kerékvágásba! Ha még keresed az Igazit, akkor jó hírünk van: csodás találkozás vár rád, mely még annál is szebb lehet, mint amit eddig remélni tudtál!

Szűz

Te is érzed, hogy mostanában kissé türelmetlen vagy, nehezebben viseled a gyűrődést. Valószínű, hogy ennek a tavaszi fáradtság az oka. Ne törődj bele a problémás napokba! Segíts kettőtöknek szebbé tenni a napokat! Ehhez mindketten kelletek, és mindkettőtökre ráfér néhány kiadós beszélgetés. Ne aggódj, ez nem fog benneteket elszakítani, sőt! Ha még várod a Nagy Õt, akkor ez kiváló alkalom, hogy kicsit ráhangolódj az érkezésére. Talán már hónap végén be is toppan az életedbe, és valódi boldogságot hoz!

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Mérleg

Izgatottan várod a következő heteket, tele vagy optimizmussal és lelkesedéssel. Szinte kicsattansz az energiától, mindez pedig kapcsolatodra is pozitívan hat. Sok közös élmény vár rátok, élvezni fogjátok a hónap szinte minden percét, mely gazdag lesz kalandokban és nevetésben. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, el fog érkezni hozzád hamarosan. Most egy kicsit koncentrálj magadra, és arra, hogy kihozd magadból a legjobb formád!

Skorpió

Nem vagy igazán elégedett. Sokszor úgy érzed, nem tudod, mit is szeretnél pontosan. Érzed, hogy úrrá lesz rajtad gyakran az elégedetlenség, pedig azt sem tudod igazán megfogalmazni, hogy mitől. Szánj időt magadra, gondolkozz, és rá fogsz jönni a problémára, sőt a megoldásra is! Ha még egyedülálló vagy, akkor ezekben a hetekben megmutathatod, milyen ellenállhatatlan vagy. Sokan keresik majd a kegyeidet, alig győzöl majd válogatni az udvarlók között.

Nyilas

Szeretnél kicsit több nyugalmat és harmóniát élvezni. Jó volna elbújni a világ elől, pároddal tölteni kettesben az időt. Ha van rá lehetőségetek, akkor utazzatok el kicsit, vagy legalábbis csináljatok olyan programokat, ahol csakis egymással foglalkozhattok. A romantikára most mindkettőtöknek nagy igénye és szüksége van. Ha a Nagy Õt várod, akkor itt a jó alkalom észrevenni, ki vetett szemet rád a környezetedben. Talán első ránézésre nem ő a tökéletes partner, de ha jobban megismered, ellenállhatatlanná válik majd a szemedben.

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Bak

Csalódottnak éred magad. Úgy érzed, bizalmat fektettél valakibe, aki visszaélt ezzel. Fájdalmas heteken vagy túl, fontos, hogy összeszedd magad. Legyél erős, és hozd meg a döntést, vajon tényleg jó ember mellett vagy-e. Ha pedig úgy gondolod, hogy igen, akkor legyél őszinte, következetes, és tarts ki saját magad mellett is! Ha még nem találtad meg az Igazit, akkor legyél most óvatos. Nem mindenki az, aminek látszik. Nem kel begubóznod persze, de figyelj oda az intő jelekre.

Vízöntő

Elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Végre. Már bőven itt volt az ideje, hogy így érezhesd magad. Éppen eleget kellett böjtölnöd és szenvedned ahhoz, hogy megéld a boldogságot. Ne kételkedj abban, hogy ez jár neked! Élvezd ki inkább, és add át magad az örömnek! Ha egyedülálló vagy, akkor ez a hónap elkényeztet udvarlással, bókokkal és hódítással is.

Halak

Mintha újra az ismerkedés romantikáját élnétek át a pároddal. Alig várod, hogy mikor találkoztok a nap végén, izgatottan készülődsz az érkezésére, ritkán adatik meg ilyen harmónia a hétköznapokban, élvezzétek ki minden pillanatát. Ha eddig egyedülálló voltál, akkor a hónap második fele nagy találkozást hozhat magával. Ne habozz belevágni, még akkor sem, ha kissé bizonytalan vagy. Lehet, hogy egy valóban sorsdöntő kapcsolat veszi most a kezdetét.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Nagy tavaszi horoszkóp 2024: szerelem, pénz, szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!