Iszonyú kínos: a nő olyan embert küldött el a fenébe, akit nagyon nem kellett volna

Extrém ciki helyzetbe került egy nõ vezetés közben.

Vezetés közben nem ritka, hogy váratlan helyzet adódik. És az is gyakori, hogy a volán mögött az ember kissé indulatosabb a szokásosnál. Ilyenkor aztán megszólal a duda, esetleg elhangzik egy-két hevesebb szó, netán cifra káromkodás.

Egyedül akkor van baj, ha olyan embernek szólunk be, akinek nagyon nem kellett volna. Lehet ugyanis, hogy a másik kissé komolyabban veszi a helyzetet nálunk... És az is megeshet, hogy kiderül, ismerjük őt valahonnan.

Egy nővel az utóbbi eset történt. És nagyon kínos helyzetbe került miatta. Sztoriját az interneten, egy fórumon osztotta meg. Hogy kinek kiabált válogatott mondatokat? Kiderül! LAPOZZ!


A Julie névre hallgató nő éppen egy benzinkútról haladt át, amikor egy férfi átvágott előtte. Veszélyes volt a helyzet, így elborult a nő agya, és olyan mondatot kiabált ki az ablakon, aminek egyetlen szavát sem tűrné nyomdafesték.

Csakhogy a férfi visszafordult, és ekkor kiderült, hogy az illető nem más, mint a nő volt férje, akivel már 20 éve nem találkozott.

A pasi inkább haladt is tovább, a nő pedig először lefagyott.

Azt mondja, úgy érezte, megnyílik alatta a föld, és hogy ez rémesen kellemetlen helyzet.

Aztán végül inkább nevetésben tört ki, és az interneten így összegezte a történteket: "Azt hiszem, tulajdonképpen elég romantikus, hogy pont olyan hangvételben sikerült ennyi idő után felvennünk a fonalat, mint ahol abbahagytuk. És megkönnyebbültem, hogy ő még mindig egy barom. Valószínűleg ő pedig éppen ugyanezt gondolja rólam."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!