RETRO RÁDIÓ

Hétköznapi titok: így készítsd a halat karácsonykor, hogy ne legyen tőle büdös a lakás

Hétköznapi titok: így készítsd a halat karácsonykor, hogy ne legyen tőle büdös a lakás
FÁB
Szerző
FÁB
Létrehozva2015. 12. 22. 13:25

A karácsonyhoz hozzátartozik a hal, de a kellemes illatok is. Hogyan hozható össze ez a kettõ?

Szentestén a terített asztal egyik fontos eleme a hal. Ha sütni készülsz, akkor már előre aggódhatsz azon, vajon hogyan fogod tudni elkerülni a sütés utáni kellemetlen halszagot a lakásban. Ezzel a néhány lépéssel búcsút inthetsz az aggódásnak.

1. A halat a sütőben süsd, ne serpenyőben

2. Helyezz a halra citromszeleteket és egy kevés vajat, majd alufóliába csavarva tedd be a sütőbe.

3. A sütőből kiszivárgó halszag elűzéséhez tegyél fel egy kis vizet forrni a tűzhelyre, és önts hozzá ecetet. Tökéletesen semlegesíti a zavaró illatokat.

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.