Létrehozva: 2017.05.31.

Bettina elképesztő fogyása: Duci lányból gyönyörű nő!

Már 1 mázsát nyomott Bettina alatt a mérleg, amikor azt mondta, elég! Hihetetlen szerencse, hogy sok kudarcos kísérlet után ezúttal megtalálta a tartós fogyáshoz vezetõ utat. Kilói szaladnak lefelé, õ pedig újra szexi nõnek érzi magát!

Bodri Bettina világ életében súlyproblémákkal küzdött, és számos módszert kipróbált már, hogy lefogyjon. De sajnos se a káposztaleves-diéta, sem pedig a csodás fogyást ígérő kapszulák nem hoztak eredményt.

"Igazán a terhességemnél szabadult el a pokol, pajzsmirigyes lettem és ezzel kézen fogva jött az inzulinrezisztencia. Sikerült úgy meghíznom, hogy minden életkedvem elmúlt. Refluxos gyomorégésem rendszeressé vált, és mindig pokoli éhség gyötört" - mesél az átélt nyomasztó időszakról Betti.

 

"Falásrohamok törtek rám"

Az egész olyan volt, mint egy ördögi kör. Ki is fejti: "Egy kövér embernek mi a célja? Nyilván az, hogy lefogyjon! De hogy lehet lefogyni? Úgy, hogy kevesebbet eszik. Csakhogy a kövér ember enni szeret legjobban, nálam is mindig ez volt a legnagyobb gond. Ez egyfajta függőség, épp úgy, mint az alkoholistáknál. És valahol a kényszeres evésről való leszokás is hasonló logikák szerint működik. A már kigyógyult alkoholista vállán örökre ott csücsül kisördögként a kísértés. És ha nem elég erős az illető, elég egy korty és puff! Visszaszokik. Na velem ez így is volt mindig az evéssel. Az a gyanúm, sokan ismerik ezt a szituációt, mely végül komoly lelki gyötrelmet okoz..."

Bettina már-már lemondott arról, hogy valaha is olyan csinos és szép lesz, mint azok a kisgyerekes anyukák, akikre titokban irigykedve nézett, de megtörtént a fordulat...

Sokk: 1 mázsát mutat a mérleg!

Bettina ugyanis karácsonyra kihízta a legtöbb ruháját, és rendkívül kellemetlenül érezte magát emiatt. Ráállt a mérlegre, valósággal sokkalta, amit látott.

100 kg-ot, azaz 1 mázsát mutatott a kijelző!

Tudta, hogy azonnali és radikális változtatásra van szüksége. Különös szerencséjének tartja, hogy a korábbi sikertelen próbálkozások után ezúttal az Update életmódrendszert választotta.

"Nincs többé cukor és finom liszt otthon, hagyományos kenyér és tészta száműzve! Nehezen szántam rá magam, de megérte, végre egy új alternatíva, ami működik! Eszünk, mert nagyon szeretünk enni. Megy a nasi, a puding, a kakaós csiga... és mégis fogyunk! Sokan kritizálják áruk miatt a termékeket, de gyorsan le kell szögeznem, én korábban sokkal többet költöttem élelmiszerekre, mint most! Most is imádok enni, csak mást viszek haza, és már 20 kilót fogytam! Reflux, pajzsmirigy-, inzulin- és vérnyomás problémáim megszűntek! Visszatért az életkedvem, libidóm, és az önbizalmam is helyreállt! Ez a nem mindegy!"

Aktív lett és boldog

A fantasztikus sikerben benne van az is, hogy Bettina étrendjének megváltoztatása mellett sportolni kezdett. "Heti 2 aerobikkal kezdtem, ami akkor nehezemre esett. Most már heti 6 alkalommal sportolok, ebből három spinracing, amit nagyon megszerettem."

 

"Egy kövér ember lélekben egész életében kövér marad, akinek fontosak a jó falatok. Nagyon hálás vagyok Norbinak, hogy megteremtette a hívásmentes lehetőséget. Tudom, hogy sovány azért nem lettem, még 10-15 kilót szeretnék ledobni. De engem már az is boldoggá tesz, hogy a zsír alól végre előbukkant az igazi arcom."

 

Forrás: Norbival fogyok Facebook csoport - Bodri Bettina)

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza Lengyelország atomfenyegetésére

origo.hu

Itt van Oroszország döbbenetes válasza az atomfenyegetésre

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

magyarnemzet.hu

Így jutott el Magyarországra a szalmonellás csirkehús, ami súlyos megbetegedéseket okozott

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

hirtv.hu

Pápua Új-Guinea miniszterelnöke helyretette Bident

origo.hu

Zelenszkij ezzel a gátlástalan trükkel akarja kirobbantani a harmadik világháborút

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja