tóth gabi
Szeretnél egy olyan turmixot, amelyik minden ízében a tavaszt idézi, elképesztõen finom, és még a fogyást is felpörgeti? Máris mutatjuk!
Elsőre bizony furcsának tűnik ez az epres-ananászos-kelkáposztás zöldturmix. De csak elsőre! Már akkor beleszeretsz, amikor meglátod, hiszen a rózsaszín és a zöld réteg csodásan simul egymásra a pohárban, együttes hatásuk pedig egyszerűen észvesztő: a kel valóságos csodaétel, tele van rostokkal és fehérjével, valamint vitaminok és ásványi anyagok valóságos tárháza. A-, C-, K-, B6-vitaminnal, kalciummal, káliummal, rézzel és mangánnal látja el a szervezetedet. Az eper kiváló C-vitamin forrás, amely antioxidánsként viselkedve még az arcod fiatalságát is őrzi, serkenti ugyanis a bőrt feszesítő kollagén termelődését. Az ananászban található bromelin enzim az emésztést és a zsírégetést segíti.
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Turmixold simára az epret, a tejet, a mézet és fél csésze tört jeget. Tedd félre.
2. Turmixold össze a kelt, az ananászt, a banánt, az almalevet, és fél csésze tört jeget.
3. Az epres keveréket öntsd üvegpohárba, majd öntsd rá a keles-ananászos keveréket is. Máris fogyaszthatod!