tóth gabi
Az nem derült ki, hogy miért lett elege a növényalapú táplálkozásból. Az viszont bizonyos, hogy elõre sejtette, nem mindennapi élményt hoz majd a váltás.
Élete nagyobb hányadában, több mint 22 évig nem evett húst Stephanie Potakis. Aztán úgy döntött, hogy felhagy a növényalapú táplálkozással, s visszaáll a hagyományos kosztra, melyben a zöldségek mellett húsok is szerepelnek. Ám a nagy váltásnak meg akarta adni a módját, ezért egy háromfogásos húslakomával lepte meg magát egy luxus étteremben.
Stephanie először ódzkodott egy kicsit, de aztán hamar belelendült a húsevésbe. Azt követően viszont alig tudott leállni a szaftos falatokkal. Úgy gyömöszölte magába a húst, mint aki napok óta semmit nem evett. Közben pedig olyan egészen úgy tűnt, mintha a fellegekben járna, egyszerűen kiült az arcára a gyönyör.
A csúcsélmény a steaknél következett, ami a legdrágább japán Kobe marhából készült. Ez után Stephanie csak annyit mondott:
"Ebbe csempésztetek egy kis alkoholt? Úgy érzem magam mint aki megrészegült a hústól, ez lesz az új kedvenc ételem!"