zimbabwe

7 találat
KÜLFÖLD

Megerősítették a hírt: meghalt a tízezrek haláláért felelős diktátor

Az egykori zimbabwei elnök a brit gyarmati uralom megszűnése, a függetlenség kivívása után kegyetlen módszerekkel irányította az afrikai államot.

KÜLFÖLD

Ilyen aljas módon erőszakolta meg a 11 éves kislányt ez a két férfi

A két 31 éves férfi azt mondta az áldozatnak, hogy csak meg szeretnék neki tanítani, mit kell tennie majd a későbbiekben, amikor már barátja lesz...

INSIDER

Hinni fogsz a csodákban, ha megnézed ezt a videót!

Elképesztő, amit ez a nő megúszott! Pedig mindent megtett azért, hogy ez legyen élete utolsó napja...

KÜLFÖLD

Ijesztő lény lapult az autóban, halálra rémült a sofőr!

A férfi épp az afrikai Zimbabwében hajtott terepjárójával, amikor valami furcsa neszre és szagra lett figyelmes. Először azt hitte, műszaki problémája akadt, ezért félreállt autójával. Amikor felnyitotta a motorháztetőt, szinte földbe gyökerezett a lába..

NÍNÓ

Ciánnal irtják az elefántokat Zimbabwéban

Október első felében a Matusadona és a Hwange Nemzeti Parkban már 40 elefánttal végeztek úgy a vadorzók, hogy mérgezett naranccsal etették meg őket, vagy a sónyalogatókba rejtettek a ciánt.

HŰHA

Bosszú az Oroszlánkirályért! Megtámadták a gyilkos vadász házát!

Egyre komolyabb támadások érik Cecil gyilkosát. Ezúttal sertéskörömmel és festékszóróval estek neki a fogorvos nyaralójának.

SZTÁRDZSÚSZ

Meztelen képek miatt elvették a szépségkirálynő koronáját +18

Hiába mentegetőzik, elvették a szépségkirálynő koronáját, néhány túl ízlésesnek nem mondható házilagos szexkép miatt. Bosszút állt az elhagyott szerető.