tornacipő

16 találat
ÉLETMÓDI

Fölkerült a Tolnai Duna-ág a világ legnépszerűbb tornacipőjére

Ilyen futócipő eddig még nem volt!

YESSS

Meghan Markel is beállt a sorba: 2020-ban így hordják a nők a tornacipőt

Mióta Henrik herceg felesége hivatalosan is két lépés távolságot tart a királyi családtól, újra szabadon hordhat kényelmes, sportos viseletet. Meghan nagy kedvence az edzőcipő, és most már ezen a téren is ő diktálja a divatot!

YESSS

Nagyon laza lett a tornacipődivat, télen is ezt hordják a nők

Idén csizma helyett is hordhatod ezt a cipőt. Klasszikus eleganciát ad a szettednek ez a fazon. Nemes egyszerűsége azt üzeni: néha a kevesebb több!

SIKK

Ősszel is tarol a tornacipő, ezt a szexi fazont vedd meg

A szeptember beköszöntével, mi más lenne az egyik legfontosabb teendőnk, mint vásárolni egy új tornacipőt. Ezek a lábbelik ma már egyértelműen fontos helyet foglalnak el a hétköznapi ruhatárban. Melyek a közelgő évszak kedvencei? Mutatjuk az aktuális diva

OTTHONKA

Soha többé nem robban a tornacipő-bűzbomba, itt a mentőötlet

Van egy nagyon rossz tulajdonsága az edzőcipőnek: ha több hónapig használja az ember, egyszer csak megérik, onnantól kezdve pedig elképesztő bűzt áraszt magából. Egy idő után a mosás se használ. Most viszont tuti módszert mutatunk ellene.

OTTHONKA

Így lesz a koszos tornacipő újra olyan, mint a vadiúj

Szeretnéd újra ragyogó tisztán látni a tornacipődet, de akárhogy mosod, sehogyan sem sikerül? Nem kell kétségbe esni, mutatjuk a megoldást!

SIKK

Ilyen szexi tornacipőkben járnak Párizsban és Milánóban a nők

Világszerte a nagyvárosokban és a tengerpartokon is ezt a cipőt viselik a nők. Kényelmes, szexi és nagyon trendi, szinte bármihez felveheted! Örök darabok, és újabb fazonok a boltokban és az utcákon is.

SIKK

Nagyon vagány lett a tornacipődivat, újabban így hordják a nők

Örök kedvenc, hiszen ennél kényelmesebbet el sem lehet képzelni. Laza, sportos és szinte mindenhez hordható a tornacipő. Újítsd meg a ruhatárad és mutatjuk, idén hogy kapd magadra ezt a sportos lábbelit.

SIKK

Csodás ünnepi formát öltött a tornacipő, ezt minden nő imádja!

Nem kell többé kényelmetlen cipőben végigszenvedned az ünnepeket. A tornacipő végre nemcsak kényelmes, hanem szuper divatos is. Ragyogni fogsz benne minden alkalommal.

SIKK

Tarol a tornacipő: Sosem volt még ennyire szexi ez a divat

Jó oka lehet annak, hogy a tornacipőt éppen a francia nők emelték be a sikkes öltözék alapdarabjai közé. Modern és trendi csajok milliói rajonganak a kényelmes és kortalan divatért! Abszolút megértjük, mutatjuk, hogy miért!

ÉLETMÓDI

Ezért van két lyuk minden tornacipő oldalán!

Senki sem tudta.

SIKK

Tarol a fehér tornacipő, ezt nézd, mi történt vele

A nyár nagy divatja a rózsaszín, de ez egyáltalán nem zárja ki a fehér örök csillogását a trendekben. A fehér tornacipőt pedig a lehető legváltozatosabb formákban hordhatod.

SIKK

Kényelmes és látványos: Pokoli dögös lett a tavaszi cipődivat!

Egy könnyű tornacipőben mindig szexi és sportos leszel. A tavasz-nyár nagy slágere pedig a hímzett tornacipő, ami még izgalmasabbá teszi ezt a lábbelit.

SIKK

WOWWW! Szexi lett a tornacipő!

Ne hidd, hogy a tornacipőt csak farmerral vagy sportos darabokkal kombinálhatod! Persze nem árt némi merészség, ha a nőiességet kényelemmel ötvözöd. Mutatjuk, hogyan lehetsz szexi ilyen szettben!

SIKK

Varázsolj egyszerű tornacipőből vidám, trendi lábbelit

A kényelmes tornacipő mára hatalmas divat lett. Mindenhez illik, egyszerre lehetsz benne szexi, sportos és nőies. Néhány egyszerű ötlettel színessé és egyedivé varázsolhatod magadnak!

SIKK

Végre igazán kényelmes, de mégis szexi lesz a cipődivat!

Szeretsz lazán, de mégis csinosan öltözni? Ahhoz, hogy nőies légy, nem kell mindig magassarkúban járni, hiszen a lábadnak sem tesz jót. Idén megújul a cipődivat, így te is megtalálhatod a leginkább hozzád illőt!