pimasz úr átcuccol

9 találat
SZTÁRDZSÚSZ

Sírva fakadt a gyerekkori emlékektől Rubint Réka

Papp Gergő nemcsak átcuccolt egy nap erejéig Schobert Norbiék otthonába, de elvitte a fitneszkirálynőt gyerekkori házukba is, ahol Rékából előtörtek az érzelmek.

SZTÁRDZSÚSZ

Leépült az alkoholtól a magyar énekes

A Supernem zenekar frontembere, Papp Szabi Pimasz úrnak mesélt arról, hogy orvosai eltiltották a piálástól és a féktelen buliktól. A kétgyerekes apuka kezdett szellemileg és fizikailag is leépülni az életmódjától.

SZTÁRDZSÚSZ

Ez a nő rabolta el Ganxsta Zolee szívét - Fotó

Nyár közepén derült ki, hogy a nagyszájú rapper szívét egy nála sokkal fiatalabb nő rabolta el. Ganxsta Zolee egy ideig óvta a nyilvánosságtól szerelmét, Petrát, most viszont a lányt és közös otthonukat is megmutatta.

OLDALVONAL

Leszakadt a fiatal Szívós Márton ujja, édesanyja szedte össze

Kevesen tudják, de a világklasszis játékos komoly balesetet szenvedett gyerekkorában. Ha édesanyja nem elég rátermett, akkor ma valószínűleg nem lenne vízilabdázó Szívós Márton.

SZTÁRDZSÚSZ

Részegen törte össze magát Pimaszúr

Egy augusztusi éjszaka annyira leitta magát a műsorvezető, hogy vérző lábával a kórházban kötött ki. Papp Gergely az eset után jó ideig csak mankóval volt képes járni és dolgozni.

SZTÁRDZSÚSZ

Belefogyott a válásba Gönczi Gábor

Két dolgot is megköszönhet Tatár Csillának exférje. Az RTL műsorvezetője azt mondja, hogy exe miatt került végre egyenesbe az élete, és még súlyfeleslegétől is megszabadult a válásuk alatt.

SZTÁRDZSÚSZ

Pánikbeteg lett apja halála után az RTL Klub sztárja

A Showder klubos Kiss Ádám a családi tragédia után úgy érezte, hogy az egész élete összeomlott, de végül a humor átsegítette ezen a nehéz időszakon.

SZTÁRDZSÚSZ

Pszichológus kezeli a magyar tinisztárt

Éder Krisztián fotós karrierje felfelé ível, mégis úgy érzi, hogy egyedül nem bírja feldolgozni ezt a rengeteg változást. Így nagy lépésre szánta el magát.

SHOWBIZ

Aleska Diamonddal töltött egy éjszakát az ismert celeb-házaspár

A celebbé lett felnőtt filmes jelenleg a TV2-n bohóckodik az Ezek megőrültek!-ben, de nemsokára az RTL Klubhoz szegődött Pimasz úr új műsorában tűnik majd fel.