női divat

7 találat
SIKK

Trükkös rések a ruhán: így lehetsz bombanő az őszi szezonban

Egy nőnek az ad igazi magabiztosságot, ha meg van elégedve önmagával, elképesztő, mennyire fontos ebben a megjelenés. Néhány rafinált ruhadarab sokat segít, mutatunk is egy-két szuper fazont!

SIKK

Szuper újítások a 2019-es divatban: Mutatjuk a 12 meghatározó trendet

A divat jövő évre is tartogat meglepetéseket: látványos és szenzációsan szexi trendek jönnek! Hogy minél előbb fel tudj készülni, mutatunk néhány zseniális ötletet!

SIKK

Ez a nadrágfazon lesz 2018 mindent elsöprő divatújdonsága!

Hihetetlen, de mégis igaz! A tervezők a 90-es évek elejére nyúltak most vissza és a legkülönfélébb anyagokkal hozzák kapcsolatba a harangszárú nadrágot! Mutatjuk az új trendet!

SIKK

Ettől dobsz egy hátast: Õsszel visszatér a '70-es évek nagy divatja

Meglepetéssel indul az idei ősz: trapéznadrág, miniszoknya, hatalmas blézer, magas szárú csizma és az izgalmas minták színes kavalkádja uralja a trendet! Mutatjuk, hogyan hozd ki a legtöbbet az új módiból!

SIKK

Ultradögös szandálokban villantanak bokát idén a szexi nők

Izgalmas pántok és magas sarkak jellemzik az idei nyári trendet. Az érzéki nőiesség kerül abszolút előtérbe, a szezon cipellői csábításra és hódításra születtek! Mutatjuk a legdivatosabb darabokat!

SIKK

Ez a szoknya illik a legjobban az alakodhoz! Így válassz!

Minden női test más, így a ruhák sem állnak ugyanúgy mindenkin. Ez nem jelenti azt, hogy egyesek nem hordhatnak szoknyát vagy akár farmernadrágot, csak tudni kell, hogy pontosan melyik fazon illik az alakodhoz.

SIKK

Elképesztően szexi a 2016-os őszi farmerdivat!

Végre rájöttek a tervezők, hogy a női test legszexibb testrésze nem más, mint a láb, így idén ősszel ez kerül majd a divat fókuszába. Igazi nőies darabok jönnek farmerfronton is! Az új fazon, mely a jeggings nevet kapta, gyönyörű hosszú combokat formáz. M