egyedi

7 találat
SIKK

Õrült cipők: valóban ez lesz a divat?

Ha meguntad az egyszerű cipőket, akkor ezek a lábbelik neked valók! De az is lehet, hogy túlzásba estek a tervezők? Hol a határ? Mi hordható és mi az, ami már nem? Döntsd el te!

KEDVENC

Mutáns őzbak tartja izgalomban a magyar vadbiológusokat

Negyven éve nem láttak ilyen példányt Magyarországon. Így teljesen érthető, hogy sokan kíváncsiak erre a természeti különlegességre.

SIKK

Ezekben a holmikban szexi és igazán egyedi leszel

Legyél merész, nem fogod megbánni! Színezd ki a világodat egy kis egyediséggel. Íme néhány ruhadarab, különleges alkalmakra.

SIKK

Megújult a francia manikűr: teljesen bezsongtak tőle a nők

Még mindig hódít a francia manikűr, dobd fel valami egyedi mintával! Csak választanod kell a különlegesebbnél különlegesebb ötletekből, hogy senki másnak ne legyen hasonló körme.

HERCZEG20

Bemutatjuk a Herczegség egyedi tervezésű darabjait

Szerelemgyerekként születtek meg Herczeg Zoltán és a magyar manufaktúrák egyedi kollekciói, a Capolavoro by Herczeg bútorkollekció, és a Bakoo by Herczeg design szemüvegek.

SIKK

Varázsolj egyszerű tornacipőből vidám, trendi lábbelit

A kényelmes tornacipő mára hatalmas divat lett. Mindenhez illik, egyszerre lehetsz benne szexi, sportos és nőies. Néhány egyszerű ötlettel színessé és egyedivé varázsolhatod magadnak!

SIKK

Új őrület: készíts ékszert farmerhajtókából

Megveszed a nadrágot, viszed a varrónőhöz, aki levágja az alját, te pedig könnyes szemmel kidobsz több centi tök jó anyagot? Ne csináld, ékszer is lehet belőle!