e-cigi

16 találat
KÜLFÖLD

Ízesített e-cigarettákat tiltanak be

Betiltja a fodormentás és gyümölcsös ízesítésű patronokkal használatos e-cigarettákataz amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA).

KÜLFÖLD

Ez ijesztő: újabb rettenetes következmények derültek ki az e-cigiről

Olyan betegség is összefüggésbe hozható az e-cigi használatával, ami eddig csak ipari munkásoknál alakult ki, náluk is ritkán.

POLITIK

Újabb pofon az e-cigi-fogyasztóknak, sokkal nehezebb lesz beszerezni!

Most az Apple szállt bele az ágazatba.

MEDICINA

Drámai hírek jöttek az e-cigiről, egyértelműen káros

Az utóbbi időben egyre több bizonyíték születik arra, hogy az e-cigi is súlyosan károsítja az egészségünket.

KÜLFÖLD

Már ezernél is többen betegedtek meg az e-cigi miatt, 18-an meghaltak

Egyre súlyosabb a helyzet az Egyesült Államokban, ahol szedi az áldozatait az e-cigaretta.

HARCÉL

Ijesztő, mi derült ki az e-cigarettáról

Halálos járvánnyá szélesedett az e-cigaretta-használat! – jelentette be az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ. Bár az e-cigi hívei és gyártói menő, alig káros újdonságnak próbálják beállítani, a valóságban ugyanolyan gyilkos, mint az igazi

POLITIK

Újabb áldozatokat szedett az e-cigaretta Amerikában

Járvánnyá szélesedett az e-cigi használata az Egyesült Államokban, 10 tagállamban 12 halálos áldozatot követelt, és 46 államban több mint 800 embert ápolnak a miatta szerzett tüdő és légúti megbetegedésekkel.

INSIDER

Ilyen aljas trükkökkel szoktatják rá az e-cigire a fiatalokat

A cigaretta összeköthető a mobiltelefonnal, és zenéket lehet megosztani vele! Úgy néz ki, mint egy menő okoskütyü, pedig nikotint szív be vele a gyerek! Ez nem sci-fi, hanem a mai valóság. Menő divatot csináltak a gyártók az e-cigarettából, és úgy tesznek

INSIDER

Magyarországon is kampány indul az e-cigi ellen

Az Egyesült Államokban már bizonyíthatóan 6 halálos áldozata van az elektromos cigarettának, Donald Trump, az USA elnöke arról beszélt, hogy be kell tiltani az ízesített e-cigiket. A Ripost kérdésére a Dohányzás Fókuszpont vezetője elárulta: nálunk is gon

MEDICINA

Kiderült, ezért nagyon veszélyes az e-cigaretta

Sokan a leszokás felé vezető út első lépéseként választják az elektromos cigarettát, azt gondolva, hogy nem olyan ártalmas, mint a hagyományos változat. Ám nemrég kiderült, hogy ennek a cigarettafajtának is vannak súlyos – akár halálos veszélyei.

KÜLFÖLD

Rejtélyes haláleset borzolja a kedélyeket, e-cigi okozhatta az áldozat vesztét

Egyelőre tisztázatlanok a körülményei annak a halálesetnek, amit feltehetően egy e-cigaretta okozott az Egyesült Államokban.

KÜLFÖLD

Gyilkolt az e-cigi, felrobbant egy férfi szájánál az eszköz

Egy 24 éves fiatal vesztette életét, miután felrobbant a szájánál egy újonnan vásárolt e-cigaretta. A valódi cigarettát helyettesítő eszközzel nem ez az első baleset Amerikában, néhány hónapja egy másik férfi szenvedett halálos égési sérüléseket.

MEDICINA

Durva tények: Így gyilkolja a fehérvérsejteket az e-cigi

Sokan úgy hiszik, biztonságban vannak, ha nem hagyományos, hanem e-cigarettát szívnak. Csakhogy egyre jönnek az információk, milyen káros ez is. Egy friss kutatás nagyon durva adatokat tárt fel.

INSIDER

Rákot okozhat a felmelegedett e-cigi

Egy kutatás szerint minél jobban felmelegszik az e-cigi, annál több mérgező anyagot bocsát ki.

RIPOSTER

Dohányzol? Ezekre a szigorításokra kell felkészülnöd!

A napokban több hír is megjelent, ami befolyásolja majd a dohányzók életét. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

LEHÚZÁS

Hétfőtől tilos lesz az e-cigi is!

Vége a cigarettázást imitáló, nikotinos gőzeregetésnek a buszokon, megállókban és sörözőkben! Akik eddig arra hivatkoztak, hogy ez nem is dohányzás, most jól ráfázhatnak, ha nem tartják majd be az új szabályokat!