Conchita

11 találat
FÜLES

Mindenkit megdöbbentett az Eurovízió sztárjának bejelentése

A korábbi osztrák győztes újra sokkolta a világot: többé már nem szakállas nő!

HŰHA

Világsztárral énekel Bencsik Tamara

A Megasztár 4. szériájában megismert énekes szekere szépen meglódult azzal, hogy a német eurovíziós dalválasztó műsor háttérénekese lett, így ő is részese szinte az összes produkciónak.

SHOWBIZ

Döbbenetes videó került elő Európa sztárjáról

Hiába nézed meg többször is, nem fogsz rájönni, ki ő!

HŰHA

Edzés közben mutatta meg fenekét Conchita Wurst - Videó

A szakállas énekesnő egy nem mindennapi edződresszben ment le kondizni, és villantotta meg darázsderekát, illetve hátsóját.

HŰHA

Ennél kínosabb képet nem láthatsz Conchita Wurstról!

Nem a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően öltözött fel a világ legismertebb szakállas nője, amivel ciki helyzetbe hozta magát több ezer ember előtt.

HŰHA

Levetkőzött Conchita Wurst - Fotó

Testét-lelkét lecsupaszította a szakállas nőként világhírűvé vált énekes, és soha nem hallott dolgokat árult el magáról.

HŰHA

Így még soha nem láttad Conchita Wurstot! - fotó

Amikor már azt hittük, hogy egy szakállas nőként élő férfi már nem lephet meg minket, Conchita Wurst szokatlan dolgot tett.

HŰHA

Ilyen bizarr fotót még sosem láttál Ördög Nóráról!

Ha valakinek volt már olyan perverz gondolata, hogy megnézné Tóth Gabit vagy Ördög Nórát, mint szakállas Conchita Wurstot, az most kiélheti magát.

HŰHA

Conchita Wurst olyat villantott, hogy az agyad eldobod!

Az Eurovízió tavalyi győztese, Conchita Wurst félretette a tőle megszokott elegáns stílust, és egy félpucér képpel lepte meg az internet világát.

HŰHA

Akarsz még késő éjszaka egy jót nevetni? Na kire emlékeztet Conchita?

Maláj Tigris és Labanc Kolbászka. A rokonság letagadhatatlan! Ha megnézik különleges coub-videónkat, a Ripost látogatóiban is feltámad a gyanú! Conchita és Kabir Bedi, vagyis Sandokan egy tőről fakadnak...

SZTÁRDZSÚSZ

Eurovíziós Dalfesztivál - Ijesztően lefogyott Conchita Wurst!

Conchita Wurst szakállát már megszoktuk tavaly óta, az énekes most anorexiás külsejével sokkol. Az egyik tévés Victoria Beckham és David Copperfield tökéletes keresztezésének nevezte a tavalyi Eurovízió győztest!