benjamin netanjahu

13 találat
RIPOSTER

Orbán Viktort méltatja a Mazsihisz levele

Nagyrabecsülését fejezte ki a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke az Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében, amiért a kormány a hónap közepén megnyitotta a jeruzsálemi magyar külgazdasági képviseletet.

RIPOSTER

Netanjahu feleségével is találkozott Orbán Viktor, itt a videó

A jeruzsálemi látogatás sűrű programját is visszatükrözi a Facebookra kikerült videó. A lényeg a végkifejlet: Magyarország jelképesnek mondható döntést hozott: képviseletet nyitunk a zsidó állam történelmi fővárosában.

KÜLFÖLD

Orbán Viktor: Külgazdasági képviseletet nyitunk Izraelben

Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben.

HARCÉL

Szíjjártó Péter: Fenn kell tartani a határvédelmet

Kiderült, hogy nagyon nehéz az előrehaladás a közel-keleti békefolyamatban - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek csütörtökön Varsóban, ahol részt vesz a közel-keleti helyzetről szóló nemzetközi konferencián.

KÜLFÖLD

Orbán Viktor részt vett a brazil elnök nagyszabású beiktatási ünnepségén

Letette a hivatali esküt kedden a parlamentben Jair Bolsonaro, Brazília jobboldali elnöke, aki októberben nyerte el tisztségét a baloldal egymás után négyszeri győzelmét követően.

Itt van Orbán izraeli fotóalbuma

Kikerült a Facebookra a miniszterelnök jeruzsálemi és Tel-Aviv-i látogatásának több képe. Ezekből válogattunk.

KÜLFÖLD

Újabb videót posztolt Orbán Viktor Izraelből

Azonos módon látják a 21. század néhány kérdését az izraeli miniszterelnökkel, így a biztonság, a terrorizmus elleni harc, a határvédelem kérdését és a modern kori antiszemitizmus problémáját - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Jeruzsálemben.

KÜLFÖLD

Feleségével együtt utazott Izraelbe Orbán Viktor

Érkezés Izraelbe címmel videót tett fel Facebook-oldalára a miniszterelnök. Orbán Viktor tegnap utazott el Budapestről, és ma Jeruzsálemben tárgyal Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel.

POLITIK

Egy év után újabb Orbán-Netanjahu találkozó lesz, most Izraelben

Tavaly június 17-én Benjamin Netanjahu személyében harminc év után először látogatott Magyarországra izraeli miniszterelnök. Most ezt a hivatalos találkozót viszonozza Orbán Viktor, aki szerda délután Izraelbe utazik, ahol Benjamin Netanjahu miniszterelnö

BOZÓT

Valami nagyon hiányzik Budapest belvárosából - Fotó

Olvasónk küldte a képet, amit az Astoriánál készített...

OLDALVONAL

TEK-esek lepték el Kispestet, óriási felfordulás a BL-meccs előtt

Meglepő ramazuri a Honvéd-pálya környékén, pedig zártkapus lesz a szerda esti meccs. Különös vendég érkezett a Bozsik-stadionba.

HARCÉL

Orbánt és Netanjahut együtt támadják a Soros-szervezetek

Benjámin Netanjahu személyében harminc év után először látogatott Magyarországra izraeli miniszterelnök, aki Orbán Viktor mellett a visegrádi négyek kormányfőivel is tárgyal Budapesten. A magyar és az izraeli miniszterelnök találkozóját nem mindenki nézi

KÜLFÖLD

Megérkezett Budapestre az izraeli miniszterelnök - ezek az első fotók

Hétfő délután leszállt Budapesten Benjamin Netanjahu repülőgépe.