HŰHA

Men­tőt kel­lett hívni, bor­zal­mas bal­ese­tet szen­ve­dett a ma­gyar szí­nész

Bor­zal­mas per­ce­ket élt át Zana Jó­zsef, aki a be­vá­sár­lás­ból tar­tott haza, mikor ha­tal­ma­sat esett az egyik met­ró­fel­járó moz­gó­lép­cső­jén. A szí­nész­hez azon­nal men­tőt hív­tak és kór­házba szál­lí­tot­ták.
  • Szerző: ripost

 A Lehel piacról tartott haza Zana József, mikor a Dózsa György úti metrónál egy meghibásodott mozgólépcsőn elveszítette az egyensúlyát, és leesett róla. A színész olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az ott tartózkodó metrófelügyelő mentőt hívott hozzá.A a Honvédkórházban érte utol Zanát, aki lapunknak részletesen beszámolt balesete körülményeiről, és azt is elárulta, mi vár rá most, a következő hetekben.

Fotó: Keller Mátyás

"A Dózsa György úti metrónál mentem fel, mikor a mozgólépcső egy hatalmasat rántott rajtam. Nekem tele volt a kezem csomagokkal, és épp hogy csak egy pillanatra engedtem el a kapaszkodót, mikor megtörtént baj.

EZT OLVASTAD MÁR?
Legurultam, a lépcsőből kiálló szerkezetek felszántották a hátamat, a ruhám elszakadt, a fejemet is bevertem, csoda, hogy az eszméletemet nem veszítettem el.

Csupa vér volt mindenem, azt hittem, hogy ott helyben meghalok..."- kezdte a -nak Zana, akihez azonnal mentőt kellett hívni. A színészt a Honvédkórházba szállították, ahol alapos kivizsgálás után megállapították, nincs komolyabb baja, így saját felelősségre elhagyta a kórházat. Zanának azonban két héten keresztül, minden nap látogatnia kell az intézményt, ahol infúziót kap, és ilyenkor az orvosok is folyamatos megfigyelés alatt tartják.

"Egy hosszabb rehabilitáció vár most rám. Délelőttönként a kórházban kezdek, ahol infúzióra kötnek.Van, hogy csak egyet kapok, de előfordult már, hogy délután négyig vártam, még lefolynak az infúziók.

Sajnos a fájdalmak nem nagyon múlnak, a kézfejem durván megsérült, szinte már fekete a vérömlenyektől. A hátamról inkább ne is beszéljünk, szörnyen néz ki

- mesélte a színész, aki el van keseredve, ugyanis most több hétig nem állhat színpadra, sőt elmaradnak az előadásai is.  

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap szerdai számát az újságárusoknál!

Eközben a címlapon