LELKIZŐ

Kór­házi ágyá­ról üzent a ra­jon­gók­nak Jimmy édes­anyja

A le­gen­dás éne­kes édes­anyja hosszú hetek óta kór­ház­ban van. Anna néni be­szélt ál­la­po­tá­ról és ezt üzente fia tisz­te­lő­i­nek...
  • Szerző: Buster

Ahogyan arról a elsőként beszámolt, néhány héttel ezelőtt Zámbó Jimmy édesanyja otthonában elesett és eltörte a combcsontját és három bordáját. Az idős asszonyt megműtötték, rehabilitációja pedig azóta is tart. Anna néni most a Sorry magazinnak nyilatkozott állapotáról.

Fotó: Sulyok László

"Isten kegyelméből lassan gyógyulásnak indulok, de sajnos azért nehezen indul be a folyamat. Mivel a combcsontomat több helyen is össze kellett csavarozni, ahhoz is idő kellett, hogy lábra tudjak állni."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ez már szerencsére megy, sőt pár lépést meg is tudok tenni magamtól

– mondta Anna néni, akire nagyon vigyáznak a gyerekei.

Fotó: Sulyok László

"A gyakori látogatásnak nem nagyon örülök, mert kimerít minden látogató. De azért hatalmas örömmel fogadok mindenkit, csak nehéz és fárasztó. De mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, és azt is, hogyha ellátogat hozzám a kórházba. Szeretnék az újság olvasóinak is üzenni, azoknak, akik kedvelték a fiamat: kérek a Jóistentől mindenkinek áldásos új évet. Sajnos az év kezdete a mi családunknak mindig nagyon fájdalmas, de ami volt, elmúlt, már vissza sosem jön, ezt el kell fogadni. Élve és elevenen kívánok viszontlátást!”

– nyilatkozta Jimmy édesanyja.