LELKIZŐ

Sú­lyos bal­ese­tet szen­ve­dett Zámbó Jimmy édes­anyja

Az idős asszony szá­mára min­den évben fáj­dal­ma­san telik az ün­nepi idő­szak és az új év kez­dete, de most kü­lö­nö­sen nehéz na­po­kat él át.
  • Szerző: Buster

Pokoli napokon vannak túl a Zámbó testvérek, akik felváltva ülnek édesanyjuk kórházi ágya mellett, mióta az idős szívbeteg asszony nemrég otthonában éjjel megszédült, elesett és eltörte a combcsontját, valamint három bordáját.Anna nénit azonnal kórházba vitték, idős kora ellenére pedig az orvosok kénytelenek voltak megoperálni, több helyen összecsavarozták a combcsontját.

Fotó: MTI

Zámbó Jimmy édesanyját még most is bent tartják a kórházban, jelenleg is zajlik a rehabilitációja. Gyermekei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest jól érezze magát, különösen a most következő napokban, hiszen közeleg a január másodikai évforduló…

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László
Édesanyánk sajnos kórházban van, és ott töltötte a karácsonyt is…

Egyik hajnalban a mosdóba indult, de megszédült, elesett, és csúnyán összetörte magát. A nővérünk, Marietta hívta ki hozzá a mentőket, akik azonnal megállapították, hogy súlyos töréseket szenvedett. Eltört a combcsontja és három bordája is, ami pokoli fájdalommal járt"

- kezdte lapunknak Zámbó Árpy, aki a napilap hétfői számában hosszabban is mesél édesanyja állapotáról.