LELKIZŐ

Ezért zo­ko­gott a szín­pa­don Za­lat­nay Cini

Za­lat­nay Cini el­ké­pesztő vissza­térő kon­cert­jén együtt sírt az éne­kes­nő­vel 2500 ra­jongó. Az éne­kesnő nem tudta vissza­tar­tani könnyeit.
  • Szerző: Buster

Zalatnay Cini hétfő este a koncertje előtt úgy izgult, akárcsak 1971-ben a Táncdalfesztiválon, amikor kételyekkel a lelkében lépett az Erkel Színház színpadára, hogy elénekelje a Fák, virágok, fény című dalt. Édesanyja vette rá az énekesnőt, hogy mutassa meg lírai oldalát. Cini az anyukájának ajánlott koncertjén is elénekelte...

Fotó: Keller Mátyás

„Azt sem tudom, hol kezdjem… Ismerem a sikert, hiszen volt benne részem elégszer, de ezt a katartikus élményt nem tudom szavakba önteni! Nem is megyek bele jelzőkbe, mert napokig sorolhatnám őket.Hétfő délután, miután megérkeztem az Erkelbe, elvonultam és csendben végig jártam az épület minden zugát. Közben folyamatosan beszéltem édesanyámhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kértem, hogy segítsen, mert tudtam, hogy ha jön a „mi dalunk”, nagyon nehéz lesz sírás nélkül végigénekelnem.

- kezdte a -nak Cini, aki éppen a dal utolsó hangjáig tartani is tudta magát.

Fotó: Keller Mátyás

"Most, hogy beszélek róla, megint gombóc van a torkomban, de tegnap este éreztem, hogy ott volt mellettem és fogta a kezem. A dal végén, látva a közönség reakcióját, végül mégis kitörtek a könnyeim. Akkor és ott elengedtem minden feszültséget, mert láttam, hogy az a több mint kétezer ember visszafogadott és újra fölemelt engem…”

- mondta az énekeső a napilap szerdai számában, ahol egy vicces momentumot is elárult a kulisszák mögül.

A képre kattintva megtalálod a koncert képgalériáját...

Eközben a címlapon
Fotó: Keller Mátyás

Frenetikus sikert aratott!