LELKIZŐ

Za­lat­nay Cini val­lo­mása: 71 éve­sen már szá­mol­nom kell az el­mú­lás­sal

El­hunyt édes­anyja tartja a lel­ket Za­lat­nay Ci­ni­ben a ne­he­zebb idő­sza­kok­ban. Az éne­kesnő a mai napig kap­cso­lat­ban áll a sze­re­tett szü­lő­vel, aki Cini meg­ér­zése sze­rint még be­szél is hozzá.

Zalatnay Sarolta szerencsésnek érzi magát, mert sosincs egyedül. Mindig tudja, kihez fordulhat segítségért. Még akkor is, ha az illető már nem ebből a világból támogatja őt.

Fotó: Sulyok László
EZT OLVASTAD MÁR?

„Csodálatos életem volt az édesanyámmal. Amíg ő élt, engem nem ért baj. Sem anyagi, sem erkölcsi, sem lelki. Nekem az édesanyám volt a legjobb barátnőm, a titkárnőm, a lelki szemetesládám és a mindenesem. Azért szerettem volna saját gyermeket, hogy ugyanazt a szeretetet és gondoskodást továbbadhassam, amit tőle kaptam” – mondta a -nak Cini, akinek eszébe sem jutott, hogy egy baba miatt fel kellett volna adnia karrierjét. Mindig is szerette volna a szülés csodáját megismerni.

„Úgy terveztem, hogy ha kell, a hátamra kötöm és vele együtt megyek fellépni. Mivel azonban nem született saját gyermekem, még szorosabbá vált a kapcsolatom az anyámmal. Ő vigasztalt és ő érette meg velem, hogy így is lehet teljes az életem. Hogy ezt megértsem, szükségem volt a hitre és az ezotériára is. Beláttam, hogy biztos oka van annak, hogy egy gyermek valamiért nem akar hozzám leszületni. Valószínűleg nem lennék megfelelő anya. Hétszer is megpróbáltam a férjemmel a beültetést, de mindannyiszor a harmadik hónapban ment el a magzat. Úgy döntött, hogy nem marad velem. Végül az orvos mondta, hogy az egészségem fontosabb” – sóhajtott az énekesnő, aki végül megtapasztalhatta, hogy milyen felnevelni egy gyereket.

Cini és örökbefogadott lánya, Niki
Cini és örökbefogadott lánya, Niki

A részleteket olvasd el a napilap hétfői számában!