LELKIZŐ

Zalatnay Cini vallomása: 71 évesen már számolnom kell az elmúlással

Elhunyt édesanyja tartja a lelket Zalatnay Ciniben a nehezebb időszakokban. Az énekesnő a mai napig kapcsolatban áll a szeretett szülővel, aki Cini megérzése szerint még beszél is hozzá.

Zalatnay Sarolta szerencsésnek érzi magát, mert sosincs egyedül. Mindig tudja, kihez fordulhat segítségért. Még akkor is, ha az illető már nem ebből a világból támogatja őt.

„Csodálatos életem volt az édesanyámmal. Amíg ő élt, engem nem ért baj. Sem anyagi, sem erkölcsi, sem lelki. Nekem az édesanyám volt a legjobb barátnőm, a titkárnőm, a lelki szemetesládám és a mindenesem. Azért szerettem volna saját gyermeket, hogy ugyanazt a szeretetet és gondoskodást továbbadhassam, amit tőle kaptam” – mondta a %%-nak Cini, akinek eszébe sem jutott, hogy egy baba miatt fel kellett volna adnia karrierjét. Mindig is szerette volna a szülés csodáját megismerni.

„Úgy terveztem, hogy ha kell, a hátamra kötöm és vele együtt megyek fellépni. Mivel azonban nem született saját gyermekem, még szorosabbá vált a kapcsolatom az anyámmal. Õ vigasztalt és ő érette meg velem, hogy így is lehet teljes az életem. Hogy ezt megértsem, szükségem volt a hitre és az ezotériára is. Beláttam, hogy biztos oka van annak, hogy egy gyermek valamiért nem akar hozzám leszületni. Valószínűleg nem lennék megfelelő anya. Hétszer is megpróbáltam a férjemmel a beültetést, de mindannyiszor a harmadik hónapban ment el a magzat. Úgy döntött, hogy nem marad velem. Végül az orvos mondta, hogy az egészségem fontosabb” – sóhajtott az énekesnő, aki végül megtapasztalhatta, hogy milyen felnevelni egy gyereket.

A részleteket olvasd el a %% napilap hétfői számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?