HŰHA

Nőverési botrány: Weisz Fanni férje reagált a vádakra

A fiatal párnak elege van az őket ért támadásokból, végre szeretnék kiélvezni a házaséletet ahelyett, hogy mindennap valamilyen hamis állítást cáfolnak meg.
  • Szerző: ripost

Elképesztő állításokat fogalmazott meg Weisz Fanni egykori barátnője. Az egyik napilapban a lány azt állította, szemtanúja volt annak, hogy Fannit megütötte a férje.

A házaspár eddig igyekezett nem reagálni az őket ért támadásokra, ám most úgy döntöttek, egy vicces videóval tesznek pontot az ügy végére. Fanni és Péter Veronából üzentek az ellenlábasaiknak: a felvételen a modell fenekére csap rá viccesen Péter, amit a lány nevetve fogadott.

Fanni a %%-nak elmondta, nem szeretne már nyilatkozni az ügyben, férje, Péter viszont lapunkkal kivételt tett. "Már nem szeretnénk ezzel foglalkozni. Csak nevetünk az egészen, nem akarunk ilyen ostobaságokra reagálni. Biztos nagyon unalmas élete lehet annak, aki ilyeneket talál ki. Fanni már többször megkérte az anyját, hogy fejezze be a hazugsághadjáratot, ennek ellenére folyamatosan támadnak minket... Szeretnénk ezt végre befejezni" - fogalmazott Fanni férje, aki kijelentette, nem hagyja, hogy bárki ártson újdonsült feleségének.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

"Fannit mindenáron megvédem, ha kell, nem engedem, hogy valótlanságokat terjesszenek róla" - mondta el Péter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?