HŰHA

Nő­ve­rési bot­rány: Weisz Fanni férje re­a­gált a vá­dakra

A fi­a­tal pár­nak elege van az őket ért tá­ma­dá­sok­ból, végre sze­ret­nék ki­él­vezni a há­zas­éle­tet ahe­lyett, hogy min­den­nap va­la­mi­lyen hamis ál­lí­tást cá­fol­nak meg.
  • Szerző: ripost

Elképesztő állításokat fogalmazott meg Weisz Fanni egykori barátnője. Az egyik napilapban a lány azt állította, szemtanúja volt annak, hogy Fannit megütötte a férje.

A házaspár eddig igyekezett nem reagálni az őket ért támadásokra, ám most úgy döntöttek, egy vicces videóval tesznek pontot az ügy végére. Fanni és Péter Veronából üzentek az ellenlábasaiknak: a felvételen a modell fenekére csap rá viccesen Péter, amit a lány nevetve fogadott.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Fanni a -nak elmondta, nem szeretne már nyilatkozni az ügyben, férje, Péter viszont lapunkkal kivételt tett. "Már nem szeretnénk ezzel foglalkozni. Csak nevetünk az egészen, nem akarunk ilyen ostobaságokra reagálni. Biztos nagyon unalmas élete lehet annak, aki ilyeneket talál ki. Fanni már többször megkérte az anyját, hogy fejezze be a hazugsághadjáratot, ennek ellenére folyamatosan támadnak minket... Szeretnénk ezt végre befejezni" - fogalmazott Fanni férje, aki kijelentette, nem hagyja, hogy bárki ártson újdonsült feleségének.

"Fannit mindenáron megvédem, ha kell, nem engedem, hogy valótlanságokat terjesszenek róla" - mondta el Péter.