HŰHA

Szo­mo­rúan kö­zölte a ma­gya­rá­za­tot, le­vette jegy­gyű­rű­jét Weisz Fanni

A gyö­nyörű ma­gyar mo­dellt szil­vesz­ter éjjel le­he­tett az ék­szer nél­kül látni, pedig au­gusz­tus óta egy­szer sem vette le azt.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

A köztársasági elnök, Áder János újévi köszöntőjét jelnyelvre fordító 26 éves modell, Weisz Fanni jegygyűrű nélkül állt az ország elé, pedig a tavalyi beszédet az eljegyzési ékszerrel a kezén tette érthetővé a siketek számára. Egyből elindult a találgatás, hogy esetleg valami probléma van az alig öt hónapja kötött házasságával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ilyesmiről szó sincsen!" – árulta el a Blikknek a gyönyörű modell. "A tavalyi felvétel alapján döntöttek úgy a tévések, hogy idén semmi se legyen a kezemen, mert becsillog a képernyőkön. Tudomásul vettem, a kérést teljesítettem, de nem tagadom, kicsit el is szontyolodtam" – mondta Fanni, aki hozzátette, hogy ez volt az első alkalom, hogy augusztusi esküvője óta gyűrű nélkül láthattuk. Még reklámfotózáson sem szokta ugyanis levenni az ékszert, csak akkor, ha a megrendelőnek kifejezetten ez a kérése.

"Számomra is furcsa volt a feleségemet gyűrű nélkül látni, de most nem modellként, hanem esélyegyenlőségi aktivistaként kérték fel a roppant megtisztelő feladatra" – árulta el a 30 éves Hajmásy Péter, de nem cáfolta, hogy a tévések kérése a nejét lelkileg megviselte.