HŰHA

Elő­ke­rül­tek a pa­pí­rok, ha­mi­san vá­dol­ták adó­csa­lás­sal Weisz Fan­nit

Vég­le­ge­sen meg­dőlni lát­sza­nak azok a vádak, mi­sze­rint Weisz Fanni és férje fi­ze­tés­kor nem adtak szám­lát a mo­dell­is­ko­lá­jukba járó nö­ven­dé­kek szü­le­i­nek. G. Mária az egyik na­pi­lap­ban hetek óta ál­lítja, hogy Fanni és férje adó­csaló. Ám a Ri­post meg­tudta, mindez nem igaz, erről pedig írá­sos bi­zo­nyí­té­kot is sze­rez­tünk!
  • Szerző: ripost

A szövevényes ügy hetekkel ezelőtt került nyilvánosságra, amikor G. Mária, azt állította, hogy 2017 áprilisában nem kapott számlát Fanniék modellkurzusán.

Az asszony a tizenöt éves siket lányát íratta be a tanfolyamra, miután egy meghallgatás után ötvenezer forint előleget fizetett Weisz Fanni férjének, Hajmásy Péternek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

A nő azonban az első óra után úgy érezte, nem azt az oktatást kapják a tanfolyamon, amit vártak, ezért úgy döntött, kiíratja lányát a kurzusról. Állítása szerint ezután jött rá arra, hogy a korábban kifizetett előlegről nem is kapott számlát, ezért feljelentette a céget a NAV-nál. 

Az ügy azonban egészen más fordulatot vehet, most ugyanis a Ripost birtokába került a bizonyíték a számláról, amit 2017 áprilisában, G. Mária nevére állítottak ki. Ennek fényében minden jel arra mutat, hogy a nő hamisan híresztelte azt, hogy nem kapott bizonylatot.

A számlát ráadásul nem is a Weisz Fanni Stúdió Kft. állította ki, hanem egy másik modelliskola, ahol Fanni akkoriban oktatott, így a lánynak és férjének végképp nem volt köze a cég pénzügyeihez.

A részleteket olvasd el a csütörtöki napilapban!

Eközben a címlapon