KOMPOST

Olyas­mit vi­de­óz­tak egy vonat ab­la­ká­ból, hogy a tu­dó­sok is meg­ré­mül­tek

Végre nap­vi­lágra ke­rült a ta­valy no­vem­ber­ben ké­szí­tett ama­tőr fel­vé­tel. Nem csoda, hogy egy­ből be­in­dul­tak a ta­lál­ga­tá­sok!
  • Szerző: Doris

Elképesztő kijelentéssel rukkolt elő egy brit férfi, aki azt állítja, nem mást videózott e vonatozás közben, mint minden idők egyik legismertebb szörnyét, a bigfootként is ismert jetit.

Fotó: Twitter

Az illető még tavaly novemberben készítette a bizarr videót, miközben Bristol közelében zötykölődött egy szerelvényen, de csak most szedte elő a fiókból, hogy meglepje a legélénkebb fantáziájú tudósokat is - írta a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi teljesen biztos benne, hogy az óriási, fekete bundájú, majomszerű lény a hírhedt szörny, ami elvileg Észak-Amerikában honos, legalábbis ott regisztrálták a legtöbb felbukkanást.

"Körülbelül tíz, tizenkét emberrel utaztam együtt, ők olvastak, én inkább elmélyültem a tájban. Ekkor vettem észre a különös teremtményt, ami egy mező közepén sétált. Először meg sem fordult a fejemben, hogy egy jeti lehet, de olyan különösen mozgott, ölelgette a bokrokat, hogy azóta nem tudok másra gondolni"

- ecsetelte a férfi a történteket.

Ennek ellenére nyilvánvaló bizonyíték természetesen nincs arra, hogy a férfi valóban a hírhedt szörnyet látta, de az tény, hogy a videó több, mint különleges.

Eközben a címlapon