BOZÓT

Vona dur­ván le­va­dászta az őt kri­ti­záló du­na­új­vá­rosi nyug­dí­jast

A Job­bik el­nöke kép­te­len ab­ba­hagyni a nyug­dí­ja­sok veg­zá­lá­sát. A Fa­ce­boo­kon sze­mély sze­rint pé­cézte ki és alázta meg a vele egyet nem értő, őt ke­mé­nyen kri­ti­záló nyug­dí­jast, a du­na­új­vá­rosi Pa­taki Ist­vánt és fe­le­sé­gét. Rájuk küldte a job­bi­kos új­ság­író­kat is...
  • Szerző: Ripost

Vona Gábor miután kemény kritikák érték a nyugdíjasokat alázó megnyilvánulásokért, ízléstelen bosszút állt.

A Jobbik "házipénztárából" fizetett N1 televíziót tendenciózus lejárató riport elkészítésére szólította fel. Lényegében levadászták az egyik Vonát bíráló idős embert, a saját lakásában... Eltitkolva, hogy honnan is jöttek, provokálták a dunaújvárosi Pataki Istvánt és szintén nyugdíjas feleségét, hogy aztán a lejárató riportot Vona is megfuttathassa a Facebookon...
Levadászták Patakiékat. A lakásukban ütöttek rajtuk...
Levadászták Patakiékat. A lakásukban ütöttek rajtuk...

A információi szerint úgy találtak rá a Vonát nem kedvelő idős családra, hogy a Pataki bácsi adatait, nevét és lakáscímét, nyilvánvalóan törvénytelen módon megszerezték Vona testőrei.

Mindent kinyomoztak róla...

Azért pécézték ki Pataki bácsit, mert a Jobbik egyik helyi rendezvényén, ahol a pártelnök is jelen volt, éles kritikát merészelt megfogalmazni Vona politikájáról. Még azt is kinyomozták róla,  hogy a Tupó bácsinak becézett férfinak vannak közös fotói Orbán Viktorral.

Vonát az dühítette fel, hogy idős emberek bírálni merték politikáját...
Vonát az dühítette fel, hogy idős emberek bírálni merték politikáját...
A Jobbik házi tévéje ezután tudatos lejáratóriportot készített az idős házaspárról. Nyilvánvalóan nem árulták el nekik, hogy egy Vona-féle propagandaadótól jöttek, ráadásul tudatosan, a saját lakásukban provokálták a nagy kánikulában szenvedő Patakiékat.

Tanítani lehetne, azt az önmagában lejárató, megalázó kameraállást, mellyel a Jobbik-tévé operatőre a lehető legelőnytelenebb szögből fényképezte a forróságban félmeztelenre vetkőzött, nyugdíjas férfit.

Ne szavazhassanak a nyugdíjasok?

Vona Gábor aztán nyomban lecsapott az őt kritizálni merészelő nyugdíjast alázó anyagra és a Facebookon jól megfuttatta a lejárató videót. Elvakult párthívei pedig gyorsan kitettek magukért a kommentekben. Többen már a nyugdíjasok szavazati jogának megvonása mellett érveltek...

Eközben a címlapon

H. Péter.: " Hát igen. Ez jellemző a "nyugdíjas" társadalom többségére. Vona Gábor pontosan ezekről beszélt. Nekem is ez a tapasztalatom. Ezeket csak a saját jólétük érdekli. De azt elfelejtik hogy a nyugdíjukat a dolgozó, adófizetők teremtik elő."

K. Zoltán.: Most is csak azt tudom mondani, hogy csak az szavazhasson, aki adót is fizet!

Sz. György.: "Nem is engednék egy nyugdíjast sem szavazni csakis dolgozó magyar embert."