NÍNÓ

Vér­lá­zító! Tini lányt mo­lesz­tál­tak a mo­há­csi busók!

A 15 éves lány el­sírta magát a tö­meg­ben, mi­u­tán ki­sza­ba­dult a busók kar­mai közül. Ki­bo­rult a ti­né­dzser édes­apja is.
  • Szerző: Ripost

Baráti társasággal érkezett az apa és lánya a mohácsi busójárás utolsó napjára kedden. Amit tapasztaltak, azt valószínűleg sosem felejtik el.

Forrás: mti
Forrás: mti

Elkeseredetten számolt be a történtekről a bama.hu-nak az édesapa.

Úgy tervezték, hogy jól fogják érezni magukat a forgatagban. Ez mindaddig úgy is volt, amíg meg nem történt avérlázító eset. Állítólag az  látható volt, hogy a busók viccelődnek a kamasz lányokkal, de a szülők ekkor még nem gondoltak semmi rosszra.

Aztán egyszer csak egyikük odalépett a 15 éves lányhoz, és megfogdosta a  fiatal lány domborulatait. Ez még nem volt elég nekik, kis idő múlva két másik busó is közrefogta a tinit, és ők is végig taperolták a lányt elölről-hátulról. Mire sikerült kiszabadulnia a busók karjai közül, már annyira megrémült, hogy sírva fakadt.

A felháborodott apa tehetetlen dühében levélben kérte a szervezőket, hogy találjanak megoldást a problémára. Mint írta, megengedhetetlen, hogy akár csak egy busó is álarc mögé rejtőzve rátámadjon védtelen kislányokra.