RIPOSTER

Vér­lá­zító, mit mű­velt egy afgán mig­ráns a Ke­le­ti­nél, el is ítél­ték

Gyor­sí­tott el­já­rás­ban, jog­erő­sen köz­mun­kára ítélte a bí­ró­ság azt az afgán mig­ránst, aki szil­vesz­ter éjjel egy párt bán­tal­ma­zott Bu­da­pes­ten a Ke­leti pá­lya­ud­var­nál.
  • Szerző: RIPOST

A Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a 24 éves, nem magyar állampolgár 2018. december 31-én a késő esti órákban – ittas állapotban – a VIII. kerületi Baross téren, a Keleti pályaudvarnál meglökte a buszmegállóban együtt várakozó férfit és nőt, majd szóváltásba keveredett velük.

Ahogy a is megírta, a vádlott a párt arcon ütötte, mire a férfi visszaütött. A pár buszra száll, azonban a vádlott követte őket és a buszon tovább szidalmazta őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ
Fotó: Sulyok László

A busz vezetője a VII. kerületi Thököly úton megállt és az agresszíven viselkedő vádlottat felszólította, hogy szálljon le a buszról. A vádlott nem engedelmeskedett, több embert meglökött, továbbá a busz szélvédőjét is megrongálta. A buszban több százezer forintos kár keletkezett. A rendőrök a vádlottat a helyszínen elfogták.