SZTÁRDZSÚSZ

Ba­le­set érte a ma­gyar sztár­szí­nészt: nagy fáj­dal­mai van­nak

A Csak show és más semmi sár­mos sztárja be­gyógy­sze­rezve áll majd szín­padra pén­te­ken este.
  • Szerző: bdf

Lesérült a próbán Veréb Tomi! Heti partnerével, Eke Angélával kortárs balettet mutatnak majd be a zsűrinek és a nézőknek pénteken este a Csak show és más semmi színpadán.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színész gőzerővel készül a kilencedik élő adásra, de nincs könnyű helyzetben, erős fájdalmak közepette próbálja kihozni magából a maximumot.

"Hiába melegítettem be és készültem fel rendesen a próbára, megtörtént a baj" - kezdte a -nak Veréb Tomi. "A produkcióban sokat emelgetjük és kapjuk el egymást a levegőben. Nem tagadom, ez elég megterhelő. Pláne, hogy mindig csak egy hetünk van, hogy felkészüljünk az aktuális produkcióra, a szervezetünk pedig ezt nehezen viseli.

A huszadik ugrásnál, amikor Angi megérkezett az ölembe, nagy fájdalmat éreztem: mintha beledöftek volna egy kést a hátamba. Azóta is fáj

- folytatta a színész, akit szakember is rögtön kezelésbe vett.

Kedden voltam csontkovácsnál, megmasszírozott. Sajnos ez nem sokat segített. Igyekszem kezelni: helyi fájdalomcsillapítót szedek és izomlazítót.

"A próbát is csak nézni fogom, mert beállni nem tudok. A kérdés az, hogy ha ezt a hetet valahogyan meg is csinálom gyógyszerek segítségével, a döntő hetében mit tudok majd bevállalni? Pihentetni próbálom, bízom benne, hogy elmúlik. Ez egy intő jel volt, most nagyon kell vigyáznom" - magyarázta a színész, aki a történtek ellenére is száz százalékot szeretne nyújtani.

Muszáj észnél lennem, de a fájdalmaim ellenére sem spórolok majd az energiával.

"Ennek lelki oka van! Egy hónapja jöttem el a színháztól, azóta szándékosan nem vállaltam színházi munkát. Viszont most nagyon örültem a feladatnak, mert végre ki tudom adni magamból azokat az energiákat, amiket korábban csak a színpadon tudtam. Mindent beleadok majd, hogy a maximumot nyújtsam."

Eközben a címlapon