kulcsár edina
Ez a habkönnyû pillepalacsinta szétolvad a szádban. Mivel nincs benne semmi, ami hirtelen megemelni a vércukorszinted, nyugodtan fogyaszthatod, amikor csak akarod.
Ez a pillekönnyű palacsinta szétolvad a szádban. Az édes-savanyú ízkombináció annyira finommá varázsolja, hogy nem fogsz tudni ellenállni neki.
Amikor édességre vágysz, büntetlenül eheted, mert nem tartalmaz hagyományos liszteket, sem cukrot.
A benne lévő mákszemek pedig egészen különlegessé teszik, így még ellenállhatatlanabb lesz számodra ez a nasi.
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Egy tálban keverd össze a a tojásokkal a mandulalisztet, a mézet, a vanília kivonatot, a citrom levét és héját.
2. Egy kézi habverő segítségével keverd bele a kókuszlisztet, a tápióka- vagy nyílgyökérlisztet, a sütőport és a szódabikarbónát úgy, hogy egyenletes massza legyen, majd add hozzá a mákot.
3. Egy nagyobb serpenyőben melegítsd fel a kókuszolajat, majd egy evőkanál, vagy fagylaltos kanál segítségével merj kisebb adagokat az olajba és süsd meg mindkét oldalukat 2-3 percig. Kb. 10-12 db jön ki a masszából.
4. Fogyaszd mézzel, vagy juharsziruppal!