BOZÓT

Vé­gig­csa­patta a nya­rat, szórja a mil­li­ó­kat Soros György fia, kő­ke­mény par­tik New York­ban

Nem ta­gadta meg ön­ma­gát, két kéz­zel szórja a pénzt, vé­gig­bu­lizta a nya­rat a mil­li­ár­dos örö­köse és po­li­ti­kai ko­misszárja. Aki már évek óta a New York-i éj­szaka jól is­mert alakja. Pár­já­val jár­ják a város híres és hír­hedt mu­la­tóit, ahol egy-egy este akár 1-2 mil­lió fo­rint­nyi dol­lárt is el­tap­sol­nak. Futja rá a ked­ves apuka tőzs­de­spe­ku­lá­ci­ó­i­ból.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Rex

A kis Alex, aki Soros György politikai örököse, a nemzetközi, így a magyar zsoldos-szervezet irányítója, már évek óta imádja az éjszakát, a kőkemény partikat, ahol nem egyszer sikerült  alaposan kiütnie magát. Volt, hogy meg is verték, ráadásul a cimborái kirakták a netre a legdurvább fotókat.

Alex az eset óta igyekszik vigyázni, hogy ennyire  „elesett” állapotban ne lássák, de a bárokról, a pénzszórásról, a New York-i kőkemény éjszakai életről nem hajlandó lemondani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nagyon szeret mulatni, ahogy a „csövön kifér”, pénz nem számít. Különösen kedveli, ha van egy kis balhé, mondjuk egy szokásos tortahajigálás. Ilyenkor előkapja a mobiltelefonját, hogy minél többen értesülhessenek a legújabb akcióról.
Az ünnepelt Maxwell Osborne, Alex élettársa.
Az ünnepelt Maxwell Osborne, Alex élettársa.
Fotó: Rex
Fotó: Rex
Fotó: Rex

Ahogy egy közeli ismerőse fogalmazott:

„Alex imádja, ha pukkannak körülötte az ezerdolláros pezsgők. Csak int a kezével és már hozzák is a következőt.”

Nemrég élettársa Maxwell Osborne anyukáját lepte meg egy partin több üveg Limited-Edition Moët & Chandonnal.

Mint ismeretes Soros György fia idén január 1-én coming out-olt, vállalta fel ország-világ előtt a kapcsolatát Maxwell Osborne amerikai divattervezővel.

Alex Soros hivatalos Instagram oldalára posztolt ki egy közös ágyjelenetet, oda ahova egyébként a politikai tevékenységével kapcsolatos fotókat is kiteszi, mondjuk amikor különféle miniszterelnökökkel tárgyal szerte a világban.  Bár mindenki tudta a New York-i  felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak ezzel némi meglepetést.

Az újév hajnalán nemcsak egy közös képpel, de egy pikánsnak mondható látványos videóval, sőt egy ágyfotóval demonstrálták összetartozásukat, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából…

Eközben a címlapon
Páros utazás! Csak mi ketten!– repkedtek az érzelmes üzenetek. Később, állítólag Soros György személyes utasítására  eltávolították ezeket a felvételeket, de hát az internet soha nem felejt.

Maxwell és a kis Soros azóta is nyíltan vállalják kapcsolatukat, jól ismert alakjai a sűrű New York-i éjszakának, nem egyszer Clinton elnök lánya Chelsea társaságában buliznak.

Alex  ezt a nyarat is végigcsapatta Osborne párjaként. Folyt a pezsgő, repkedtek a milliók.   Kapcsolatuk  tehát tartósnak bizonyult, érzelmeik szemmel láthatóan mélyek.

Nem készülhet róluk olyan közös fotók, ahol ne fognák szorosan egymás kezét, ne ölelkeznének, ne kapaszkodnának már-már görcsösen egymásba. Egyéb túlfűtött jelenetekről nem is beszélve. Igazi aranyifjúként élvezték a nyár minden egyes napját, szórták a Soros pénzt...
Fotó: Rex
Fotó: Rex
Fotó: Rex