HŰHA

Volt párja után nyo­moz Vár­ko­nyi And­rea és Pász­tor Anna

A híres höl­gyek ismét ki­be­szél­ték leg­fél­tet­tebb tit­ka­i­kat, így ki­de­rült, hogy vi­szo­nyul­nak az exeik új éle­té­hez.

Pásztor Anna őszintén mesélt arról, hogy bár monogám típus, nagyon nehezen viselte minden szakítását. Emiatt nehezen engedi el volt szerelmeit. Anna azt sem titkolta: volt példa rá, hogy az interneten nyomozott az exei után.

Fotó: Fem3
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A paramétereket megnézem, hogy szép-e a csaj, fiatalabb, öregebb, van-e gyerek” – vallotta be Várkonyi Andrea műsorában, ahol arról is mesélt: gratulálni is szokott az új kapcsolatokhoz, igaz, a híres női hiúság általában nála is felüti a fejét.

Ha látja, hogy volt kedvese nála kevésbé csinos nővel van együtt, megnyugszik, de ha szebbnek ítéli meg, akkor azt nem nézi jó szemmel.

Bárdosi Ildi is hozzászólt a témához: szerinte nincs olyan nő, aki ne nyomozna az exe után, bár hozzátette, ő sosem vágyott még vissza egyetlen volt szerelméhez sem. Várkonyi Andrea a beszélgetés során igazat adott Annának és Ildikónak, így alkalomadtán minden bizonnyal ő sem téveszti szem elől volt párját...

Eközben a címlapon