HŰHA

Él­vezi az éle­tet, si­kert si­kerre hal­moz Vár­ko­nyi And­rea

Pót­haj, mű­szem­pilla, me­rész és szexi ruhák: Vár­ko­nyi And­rea az utóbbi évek­ben tel­je­sen meg­vál­to­zott. Ám, nem­csak a kül­se­jét vette tel­jes re­no­vá­lás alá, de közel a negy­ven­hez úgy dön­tött, az ál­mait is meg­va­ló­sítja: be­irat­ko­zott a pszi­cho­ló­gia szakra, és tel­je­sen új éle­tet kez­dett.

Aki figyelemmel követte Várkonyi Andrea munkásságát, utólag láthatja, hogy voltak arra utaló jelek, hogy a műsorvezető változtatni szeretne az életén. 

Andrea előtt az utóbbi években kinyílt a világ: újra beiratkozott az egyetemre, hogy orvosi diplomája mellé pszichológusi végzettséget is szerezzen, de nem csak ez változott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Az egykor komoly, zárt ruhákat viselő műsorvezető az elmúlt másfél évben egy teljesen új oldalát mutatta meg a nyilvánosságnak. A FEM3-on futó Micsoda Nők! című műsornak köszönhetően kiléphetett a híradós skatulyából, és végre nyíltan beszélgethetett szerelemről, szexről, párkapcsolatról és a nőiességről. A nézők hétről-hétre nyomon követhették, hogyan bukkan elő Andrea humoros, játékos és érzelmes oldala.

Nem meglepő, hogy egy ilyen témájú műsor során, ahol nőkkel és szakemberekkel beszélgethetett őszintén, rájött arra, hogy túl a negyvenen is van élet, és nem késő új irányba terelnie az életét.

A részleteket olvasd el a napilap csütörtöki számában!