NÍNÓ

Vá­rat­lan val­lo­más a so­rok­sári gyil­kos­ság ügyé­ben!

Újabb el­mé­let lá­tott nap­vi­lá­got a rej­té­lyes so­rok­sári gyil­kos­ság­ról! Egy neve el­hall­ga­tá­sát kérő asszony azt ál­lítja, jól is­meri Krisz­tina fel­té­te­le­zett gyil­ko­sát...
  • Szerző: Doris

A borzalmas soroksári gyilkosság rejtélye már három éve foglalkoztatja a közvéleményt. Ez idő alatt számos elmélet látott már napvilágot, az elkövetők azonban továbbra is szabadlábon vannak.

Időről időre persze felbukkan néhány szemtanú, aki állítólag pontos információkkal tud szolgálni a gyilkos kilétéről, ezeket azonban tényleges bizonyítékok híján illik fenntartásokkal kezelni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors szerkesztőségét megkereste egy neve elhallgatását kérő nő, aki azt állítja, exférje ölte meg Krisztinát. Az asszony elárulta, a férfi mindig is agresszív volt.

"Harminckét évig éltünk házasságban, de sok dolgot csak utólag tudtam meg róla. Azt el­mondta nekem, hogy árvaházban, majd nevelőszülőknél nőtt fel, azt azonban eltitkolta, hogy első feleségét megölte. Persze az már a házasságunk idején kiderült számomra, hogy ő egy uralkodó típus, szigorúan parancsol a környezetének, nem tűr ellentmondást. Végül miatta váltunk el, egyik napról a másikra közölte, hogy elhagy"

- kezdte meglepő történetét a nő, aki elárulta: nem sokkal a gyilkosság után megtudta, hogy volt férjét őrizetbe vették.

"Állítólag többször látták az autóját a környéken, és az is feltűnt a rendőröknek, hogy volt férjem profin köti a csomókat. Ez igaz is, erre mindig büszke volt, korábban sokat vitorlázott, akkor tanult meg csomót kötni"

Eközben a címlapon

- tette hozzá az asszony.

A nyomozók korábban utaltak rá, hogy az áldozatot megkötözték, a módszer alapján nem zárják ki, hogy az elkövető jártas a hajózásban, a csomókötésben.

A váratlan bejelentést tevő nő nem tudja, exének milyen oka lett volna megölni Krisztinát, ám azt se tudja kizárni, hogy ő tette.

Fotó: Facebook

A férfit mindenesetre bizonyítékok híján később kiengedték, a nyomozás továbbra is folyik.