SZTÁRDZSÚSZ

Harcba száll, rend­őr­ségi fel­je­len­tést tett a TV2 sztárja

Nem adja fel, to­vább küzd a pén­zéért a nép­szerű mű­sor­ve­zető!
  • Szerző: bdf

Harcol a pénzéért a TV2 műsorvezetője. Vámos Erika feljelentést tett a rendőrségen és beperelte azt az álvállalkozót, aki több millióval rövidítette meg a műsorvezetőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Több mint TestŐr egyik házigazdája otthona felújítására egy kunszentmártoni szakembert bízott meg, akivel szerződést is kötött. A férfi a rekonstrukcióra 10 millió forintot számolt és 3,5 millió előlegben egyeztek meg. Vámos rögtön kifizette az összeget, de miután ez megtörtént, a vállalkozó és az emberei eltűntek. Később kiderült, a magát szakembernek kiadó férfi büntetett előéletű, és szélhámosság miatt több évet ült a rácsok mögött.

Rendőrségi feljelentést tettem és bepereltem! Mindent megteszek, hogy visszakapjam a pénzemet! Szeretném ellehetetleníteni ezt a szélhámost, hogy soha többé senkit se tudjon átverni

- kezdte a -nak Vámos.

"Felháborító! Folyamatosan fenyegető leveleket kapok, de már a felesége és a munkásai is zsarolnak. Azt írták, nyugodtan járjak bíróságra, soha nem kapom vissza a pénzemet. Ráadásul időszakonként megjelenik a házam előtt is hat-nyolc verőlegénnyel, hogy lebontsa és elvigye az állványokat. De innen biztosan semmit sem fog elvinni, ameddig nem adja vissza, amivel meglopott" - magyarázta a műsorvezető, aki sokszor már az utcára sem meri kitenni a lábát.

"Ez az egész helyzet nagyon megvisel. Ha kimegyek az utcára is kétszer körbenézek, nem leskelődik-e a valahol. Olyan ez mint egy rémálom. Jó lenne, minél előbb felébredni belőle."