SZTÁRDZSÚSZ

Vajna Timi át­lát­szó es­té­lyi­ben örült a Saul fia győ­zel­mé­nek

Egy el­ké­pesz­tően dögös és ele­gáns ru­há­ban ér­ke­zett az Oscar-gá­lára, ahon­nan fér­jé­vel együtt öröm­it­ta­san je­lent­kez­tek be a Saul győ­zel­mét kö­ve­tően.
  • Szerző: MMB.

A magyar filmgyártás talán legnagyobb mérföldkövéhez érkeztünk, hiszen a Saul fia elnyerte a szakma legnagyobb elismerését, az Oscar-díjat. Így nemcsak a szintén díjazott Leonardo DiCaprio, hanem Nemes Jeles László is a fellegekben járt hétfő hajnalban, győzelmére pedig természetesen egész országunk büszke lehet.

Andy Vajna is gratulált a rendezőnek, sőt még azt is elárulta, hogy szerinte mi lehet sikerének a receptje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nemes Jeles László filmje a Golden Globe-díj után az Oscar-szobrot is bezsebelte. (Fotó: Facebook)
Nemes Jeles László filmje a Golden Globe-díj után az Oscar-szobrot is bezsebelte. (Fotó: Facebook)
Nemes Jeles László rendezése a bemutatója óta eltelt kilenc hónapban elképesztő világhírre tett szert. Örülök, hogy ennek a sikernek mi is részesei lehetünk. Nemes Jeles László története arról szól, hogy ha van egy jó ötleted, és hajlandó vagy érte keményen dolgozni, akkor neked is sikerülhet

- jelentette ki a filmguru az MTI-hez eljuttatott közleményében. A producer felesége, Vajna Tímea szintén gratulált a Saul fia készítőinek. Ő a helyszínről jelentkezett be, hogy együtt örüljön a rajongókkal.

Posted by Timea Vajna on Sunday, February 28, 2016

Timi később megmutatta a ruháját is, amiben férje és Nemes Jelesék oldalán izgult a legújabb magyar filmremekért. A felül szinte teljesen átlátszó estélyiért pedig Vajnánénak is kijárna valami díj, mert ő volt az egyik legcsinosabb nő az egész gálán.