RIPOSTER

Újabb szex­bot­rány a Job­bik­ban!

Az al­el­nök Vol­ner János alig né­hány hete val­lotta be, hogy hosszú ideje csalja a fe­le­sé­gét, Vona Gábor párt­el­nök ko­ráb­ban kény­sze­rült ha­sonló be­is­merő val­lo­másra. De máris itt a har­ma­dik szex­bot­rány a ke­resz­tény-jobb­ol­dali ér­té­ke­ket valló, magát újab­ban mér­sé­kelt­nek mon­do­gató "csa­lád­cent­ri­kus" párt­ban.

A nagy vihart kavart, már-már legendás bokorbotrány után nem váratott sokáig magára az újabb szerelmi botrány a cukiságkampányoló, magyar gárdás párt vezetésében!

Ezúttal egy jobbikos parlamenti képviselő, az ötgyerekes Kulcsár Gergely házasságon kívüli kalandjairól juttattak el hozzánk dokumentumokat. 

Ő az a jobbikos politikus, aki ellen a nemzetiszocializmus bűneit tagadó magatartása miatt többször  indult már eljárás. Biboldóbérenceknek nevezte például a Jobbikon kívül az összes frakció tagjait, sőt  meggyalázta, leköpte a Dunába lőtt áldozatok emlékművét.
Mindenki más biboldó lenne?
Mindenki más biboldó lenne?

Az újabb, házasságon kívüli szerelmi kapcsolat  még a szokásosnál is jobban lázban tartja a jobbikosokat, a családapa képviselő ugyanis egy kiskorú(!) hölgyre vetette ki a hálóját...

Amúgy - akárcsak a bokorba bújó Volner, és a még korábban félrelépő Vona Gábor - ő is egy, a pártban politizáló hölggyel jött össze.

Eközben a címlapon

A pártelnök mutatta az utat!

Talán nem emlékszik rá mindenki, de a Jobbik pártelnöke, Vona Gábor nyitotta a feleségüket megalázó férjek sorát! Amikor néhány hónapja lebukott, ravasz politikusként   villámgyorsan előremenekült. Azonnal beismerő vallomást tett , nem tagadta egy percig sem, hogy  a szeretőjét nyilvánosan a Jobbik rendezvényein felvállalva, hosszú időn át felháborító módon  csalta, alázta a feleségét, lényegében az egész párt szeme láttára.

A nyulat a bokorból pikáns módon Terry Black transzvesztita előadóművész ugrasztotta ki (vajon honnan voltak információi?), aki nyíltan házasságtörő csalónak nevezte  Vonát!

A pártelnök nem tagadta tehát a házasságtörést a jobbikos hölggyel, egy 44 éves elvált asszonnyal, de kenetteljes szövegeléssel igyekezett elkenni a dolgot. Szórta magára keresztet, nem győzte hangsúlyozni, mennyire bánja, hogy eltitkolt szeretőjével nagyon sok szenvedést okozott a szeretteinek.

"Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle" - szólt  a bűnbánó ária.

Volner is beindult..

Volner János két arca. A szeretőt tartó, házasságtörő és a Magyar Gárda kiképzőparancsnoka...
Volner János két arca. A szeretőt tartó, házasságtörő és a Magyar Gárda kiképzőparancsnoka...

Mint ismeretes, néhány hete az új frakcióvezető, Volner János kényszerült a pártelnökhöz hasonlóan beismerő vallomásra. Ő sem tagadta,hogy házas, családos emberként titkolózva, bokrokba bújva szeretőt tart, méghozzá a Jobbik-frakció jogásznőjét...

Máris itt az újabb, feleségalázó Jobbik- -politikus...

A -hoz eljuttatott dokumentumok alapján egy újabb szerelmi botrány eddig gondosan takargatott   részletei kerülhetnek most napvilágra.

Kiderült, hogy a Jobbik ötgyerekes parlamenti képviselője, Kulcsár Gergely  is félrelépett, ráadásul ő egy kiskorú(!) lány oldalán kereste a boldogságot...

A Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó, dokumentumokkal alátámasztott információk szerint már több vizsgálatot is tartottak az ügyben. Hiába próbálták,nem lehetett eltussolni a botrányt, mert maguk az esetről tudomást szerző felháborodott párttagok kezdeményeztek etikai eljárást a  parlamenti képviselő ellen.

Az etikai eljárás során bebizonyosodott, hogy a politikus, a "példás családapa" valóban egy, a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő 18 éven aluli leány oldalán találta meg, igaz, csak ideiglenesen, a boldogságot...

A nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a pártvezetés egyelőre úgy döntött, hogy ezt az ügyet már megpróbálja a szőnyeg alá söpörni, ezúttal nem lesz semmiféle beismerő vallomás és bűnbánat.

Bizonyára úgy ítélték meg, hogy ez a harmadik szexbotrány már tényleg árthat a párt amúgy is megtépázott imidzsének. Csakhogy az ügy eltussolásán sokan felháborodtak a Jobbik párttagjai és szimpatizánsai körében...