HŰHA

Újabb hírek Dem­jén Fe­renc ál­la­po­tá­ról: sú­lyo­sabb a hely­zet, mint hit­tük

A sztár nem­ré­gi­ben agy­ér­gör­csöt ka­pott, azóta sem éb­resz­tet­ték fel az or­vo­sai, és egy­előre azt sem tudni, mikor fog­ják.
  • Szerző: Ripost

Ahogy a Ripost is beszámolt róla, bizonytalan ideig altatásban tartják orvosai Demjén Ferencet, miután agyérgörcsöt kapott. Nem tudni, hogy az énekes mikor térhet vissza a színpadra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Májustól újra Fújom a dalt" – írta közösségi oldalán a februári csípőprotézis-műtétje után Demjén Ferenc, de később módosítani kellett a dátumot.

A májusi fellépéseit is törölte, a nyarat azonban – ahogy az elmúlt fél évszázadban mindig – a színpadon szerette volna tölteni. A Kossuth-díjas énekest azonban egy váratlan agyérgörcs ágyba kényszerítette, és a hírek szerint hónapokig nem is kelhet fel. Bár a hivatalos tájékoztatás szerint az érgörcs enyhe lefolyású volt, a Bors úgy tudja, hogy az orvosok jelenleg is altatásban tartják az énekest, és még nem tudni, mikor ébresztik fel. Ez a helyzet arról árulkodik, hogy hosszú felépülési idő, valamint elhúzó­dó rehabilitáció vár Rózsira, akit már most nagyon hiányolnak a rajongói.

"A pécsi klinika alkalmazottai mindent megtesznek Rózsiért, ahogy a többi betegért is, de jelenleg senki sincs, aki meg tudná mondani, hogy mikor térhet vissza a színpadra. Egyelőre nem is ez a fő kérdés, sokkal inkább az, hogy mikor ébreszthetik fel" – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő, közeli ismerős.

„Kedves barátaink! Demjén Ferenc múlt pénteken a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, ám a betegszállításra várva az izgalom miatt rosszul lett. Azonnal a szigetvári kórházba szállították, ahol kiderült, enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Je­lenleg a Pécsi Idegtudományi Centrumban ápolják. Bízunk benne, hogy néhány hónapon belül újra színpadra léphet. Imádkozzunk a mielőbbi fel­gyógyu­lá­sáért. Szeretettel: Demjén Ferenc me­nedzs­ment” – tájékoztatta a helyzetről a rajongókat a zenész mene­dzsere.