BOZÓT

Zárt ülésen dönt a Jobbik, Simicska fiát indítják képviselőként. Beléphet a pártba is!

A RIPOST értesülése szerint igazi politikai szenzáció készül. A Jobbik elnöksége zárt ülésen dönt a Simicska fiú politikai karrierjéről. Aki valószínûleg a pártba is belép.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Igazi politikai szenzáció! A %% megbízható értesülése szerint a Jobbik elnöksége zárt ülést hívott össze, melynek legfőbb napirendi pontja Simicska Lajos fiának politikai karrierje.

Biztos forrásból úgy tudjuk, hogy a Jobbik készülő országos pártlistájának előkelő, biztos befutó helyét kérte gyermekének a Jobbikkal egyre nyíltabban szövetkező nagyvállalkozó. Így akarja "családilag" is bebiztosítani magát, az egyre szorosabban hozzá kötődő pártban.

 

Fia, a Magyar Nemzet Kft. ügyvezető igazgatója néhány napja a Jobbik bulvárportálján, a Zsúrpubin tett, a kételkedőket ugyancsak meglepve, nyíltan hitet Vona Gábor mellett. 

Simicskáék kétharmadot tippelnek a Jobbiknak!

Simicska Ádám Vona Gábort a 2018-as választások egyetlen komoly esélyesének nevezte, s nagy meglepetésre kijelentette, hogy a Jobbik akár kétharmados győzelmet is arathat.

Ezután még a 444.hu is gyanúsnak talált több dolgot, például Vona egész oldalas "ideológiai" cikkét a Simicska fiú által kézivezérelt Magyar Nemzetben.   

Beléphet a pártba is

Nem tudni, hogy a mai döntést mikor hozza majd nyilvánosságra a Jobbik. Hiszen a Simicska fiú Jobbik-listára kerülése után már  tagadhatatlan lesz a politikai szövetség. Megfigyelők szerint az sem kizárt, hogy Simicska Ádám párttagként be is lép a Jobbikba.

 

HELYREIGAZÍTÁS

Internetes portálunkon 2017 március 24. napján megjelent: "Zárt ülésen dönt a Jobbik, Simicska fiát indítják képviselőként" című cikkben tévesen állítottuk azt, hogy  a 2017 március 24-i zárt elnökségi ülés fő napirendi pontja Simicska Lajos fiának Simicska Ádámnak a politikai karrierje volt.

A valóság ezzel szemben az, hogy ezen a 2017 március 24-i zárt elnökségi ülésen ez a kérdés egyetlen napirendi ponthoz sem kapcsolódott és ott nem került szóba.

Ugyanezen cikkünkben tévesen állítottuk, hogy Simicska Lajos ezen a 2017 március 24-i ülésen a párt országos listáján befutó helyet kért a fiának, így  akarta magát családilag is bebiztosítani a pártban.

A valóság az, hogy Simicska Lajosnak ilyen kérést nem intézett a Jobbik elnökségéhez.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?